Secțiune susținută de

100 de cursuri online în limba română

Portal HR \ HR Pedia \ 100 de cursuri online în limba română

Conceputul de curs online are mai multe înțelesuri în funcție de experiența fiecărui utilizator. Pentru angajații din multinaționale care au fost expuși la soluții e-learning de la compania mamă, un curs online înseamnă mai mult decât un simplu PDF sau document pe care trebuie să-l citească.

Pentru o companie care are implementat un sistem LMS (Learning Management System), un curs online trebuie să transmită informații despre activitatea cursantului și trebuie să fie compatibil cu platforma folosită.

Pentru un manager de training sau de HR care vrea rezultate, un curs online trebuie să răspundă nevoilor de pregătire, trebuie să fie relevant și să fie eficient din punct de vedere al costurilor.

Pentru un manager IT, cursurile online trebuie să nu pună probleme tehnice, să fie ușor de utilizat și să folosească setările tehnice la nivel de companie.

Sumarizând, un curs online trebuie să fie relevant din punctul de vedere al conținutului, să aibă elemente care să-l țină tot timpul atent pe cursant, să comunice corect cu platforma LMS, să fie ușor de folosit din punct de vedere tehnic și să fie mai eficient din punct de vedere al costurilor decât alte metode de training.

Până acum nu au existat cursuri online în limba română care să răspundă acestor nevoie. Acum există iar subiectele pe care le acoperă aceste cursuri sunt de la cele de utilizare a calculatorului (Microsoft Office) la cursuri de management, leadership, project management, dezvoltare personală, marketing, negociere, etc.

Cursurile în limba română sunt realizate după cursurile SkillSoft, cel mai mare provider de soluții e-learning din lume. O listă a acestor cursuri o puteți găsi în magazinul nostru iar pentru celelalte titluri puteți să aflați detalii la evenimentul e-Nforma care are loc la Marriott în data de 18 iunie 2013 (vezi aici siteul evenimentului) și unde vor avea prezentări, pentru prima data în România:

John Ambrose – Skillsoft Senior Vice President of Strategy, Corporate Development and Emerging Business,

Tim Hildreth – Vice President, Product Marketing, Content Products Skillsoft

Stephanie Pyle – Senior Director, Product Marketing Skillsoft.

Data articol: iunie 12, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam