Secțiune susținută de

Ce planuri ai pentru cariera ta în 2012?

Portal HR \ HR Pedia \ Ce planuri ai pentru cariera ta în 2012?

Au trecut deja de ceva vreme sărbătorile și s-au cam terminat și vacanțele. Ca la orice început de an e cât se poate de firesc să ne punem problema unde suntem și unde vrem să ajungem (pe principiul că dacă nu știi încotro te îndrepți cu siguranță ajungi în altă parte). Exercițiul planificării este cu atât mai tentant cu cât este făcut în particular și nimic (sau nimeni) nu poate (teoretic) să ne tragă la răspundere pentru ceea ce ne-am propus și nu am realizat.

Dacă ai făcut deja o încercare de proiecție a vieții tale profesionale în anul care tocmai a început sau dacă ți-ai propus să faci asta dar nu ai găsit încă momentul și dispoziția necesare, credem că întrebările din studiul despre carieră la care îți propunem să participi te vor ajuta să îți clarifici impresiile și să le transformi în nevoi cât se poate de articulate.

Cu aceste întrebări ne propunem, în plus, să înțelegem (împreună) cum ne mai raportăm la „carieră” în zilele noastre. Vorbim mult despre schimbarea mentalităților, despre paradigma de gândire conform căreia nu ar mai trebui să existe în mod absolut un semn de egalitate între carieră și viață ca atare, dar oricât am încerca să ne amăgim, universul profesional este cel în care ne petrecem semnificativ de mult timp pentru a nu ne permite să îl lăsăm să se desfășoare la voia întâmplării.

Te invităm, deci, la un exercițiu de introspecție. Cum s-a simțit cariera ta în 2011 și cum ai vrea să se simtă în 2012? Ce îți propui să ți se întâmple și de ce ai nevoie pentru a te asigura că vei ajunge acolo?

Participă acum la studiul Cariera mea în 2012.

Îți mulțumim pentru interes și participare. Te vom ține la curent cu rezultatele într-un articol viitor de pe PortalHR.

Data articol: ianuarie 17, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam