Secțiune susținută de

PortalHR si BestJobs te premiaza

Portal HR \ Evenimente \ PortalHR si BestJobs te premiaza

Incepand de azi, 8 noiembrie, pana vineri, 12 noiembrie, PortalHR si BestJobs premiaza cea mai interesanta poveste de recrutare.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

Daca esti responsabil cu recrutarea in organizatia in care lucrezi sau ai derulat in ultima vreme un proiect de recrutare dificil din postura de evaluator, povesteste-ne despre dificultatile prin care ai trecut (de la definirea profilului ideal, la identificarea celor mai bune surse de atragere a candidatilor potentiali, derularea procesului de evaluare si luarea deciziei de angajare) si noi te premiem.

Posteaza povestea ta pe peretele PortalHR de pe Facebook si cheama-ti prietenii sa o voteze.

Topul povestilor va fi alcatuit de PortalHR in functie de numarul de „Like”-uri obtinute de fiecare poveste de recrutare in parte, iar cei trei finalisti vor castiga premiile oferite de BestJobs dupa cum urmeaza:

1. Abonament Best Companies- 1 luna (valoare 499 Euro)

2. 1 anunt Platinum, reactualizare zilnica (valoare 349 Euro)

3. Cautare in baza de date, pachet 10 date de contact (valoare de 49 Euro)

Regulamentul concursului:

1. Participantii trebuie sa aiba varsta de 18 ani.

2. Premiile sunt acordate castigatorului pentru a fi utilizate de catre companiile in care activeaza in scopul publicarii anunturilor de recrutare.

3. Textele postate nu trebuie sa includa referiri exacte la nume de companii sau de candidati. Importanta este povestea.

4. Textele postate trebuie sa contina un limbaj coerent, corect gramatical si sa nu includa injurii la adresa niciunei persoane sau institutii. PortalHR isi rezerva dreptul de a edita sau sterge textele postate pe peretele sau care nu indeplinesc standardele necesare de calitate si decenta.

5. Sunt luate in considerare pentru concurs doar textele care relateaza experienta unor recrutari dificile din punctul de vedere al angajatorului/ evaluatorului. Motivul este legat de natura premiilor oferite care se adreseaza companiilor.

6. Castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina de Facebook PortalHR si vor fi rugati sa ne trimita datele de contact pentru a putea intra in posesia premiului.

Pentru nelamuriri, contactati-ne la office [la] portalhr [punct] ro.

Data articol: noiembrie 8, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam