Hot Now

School for Startups

06 09 2011, Portal HR , Comenteaza, 3.950 afisari

School for Startups s-a născut în anul 2008, la inițiativa lui Doug Richard, cunoscut ca „antreprenor în serie” și angel investor. S4S este liderul furnizorilor britanici de training în domeniul afacerilor pentru antreprenori.

School for Startups a instruit cu succes peste zece mii de întreprinzatori și proprietari de întreprinderi mici din Marea Britanie prin programul unic de cursuri tip face-to-face și transmisiuni web in direct.

Din februarie 2011, School for Startups desfășoară și în Romania un nou program de educație antreprenorială, împreună cu Fundația Post-Privatizare. School for Startups presupune un an de instruire, consiliere și îndrumare a tinerilor antreprenori din întreaga țară.

Printr-o serie de opt evenimente cu participare directă și cu un grad înalt de interactivitate, se desfășoară un program de instruire intensă pentru 200 de antreprenori pe tot parcursul anului la București și la Cluj, învățându-i pas cu pas cum să-și construiască propria afacere de succes.

CALENDAR

Pe tot parcursul anului 2011 există opt evenimente a câte doua zile, dintre care patru se desfășoară la București și patru la Cluj. Pe parcursul acestor evenimente, candidații acceptați în program beneficiază de training intensiv și interactiv și de consiliere din partea lui Doug Richard, Marius Ghenea și a unui grup de experți internaționali.

În plus, School for Startups găzduiește două evenimente de instruire antreprenorială universitară cu durata de 1 zi adresate studenților care își doresc o afacere a lor. Evenimentele pentru studenți poartă denumirea de StartupFest.

Cei 200 de cursanti iau parte la șapte sesiuni de instruire online transmise în direct prin intermediul tehnologiei WaveCastPro. În cadrul acestora, Doug și alți experți din întreaga lume oferă în mod direct sprijin și consiliere permanentă întreprinzătorilor pe parcursul întregului an.

Mai multe informații despre School for Startups puteți găsi aici.

Citește pe PortalHR în următoarele zile un interviu cu Marius Ghenea despre starea antreprenoriatului la noi și despre unicitatea proiectului School for Startups.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Ca urmare a răspândirii epidemiei COVID19 și a instituirii stării de urgență ce limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației, începând cu Martie 2020. Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a […]

Detalii

Echipa Biz a lansat astăzi BizRomânia, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro și ediția specială a revistei, Biz România. Realizat în timp record, proiectul este dedicat comunității de business și oferă recomandări și soluții de la cei mai puternici experți și analiști pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului. „Acum este nevoie mai mult […]

Detalii

Inițiativa „Reacție pentru educație”, susținută de Ministerul Educației și Cercetării și inițiată de Narada, cu sprijinul Cora România, lansează o platformă digitală care ușurează accesul la educația la distanță pentru cel puțin 30.000 de profesori și elevii lor. Reacție pentru educație este un plan de intervenție, structurat pe două dintre cele mai plauzibile scenarii posibile […]

Detalii

Autor: Claudia Sofianu, Partener, Liderul Diviziei de Impozit pe venit și contribuții sociale, EY România Efectele pandemiei COVID-19 asupra relației dintre angajați și angajatori sunt încă incomplet cunoscute și greu de anticipat în acest moment, dar printre ele ar putea fi: reducerea mobilității oamenilor, folosirea accentuată a mijloacelor de comunicare la distanță și a tehnologiei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter