Hot Now

Se caută: cele mai valoroase proiecte HR din 2014. Se oferă: premii de excelență

20 01 2015, Portal HR , Un comentariu, 3.119 afisari

Pentru al şaptelea an, comunitatea de HR din România recunoaşte şi premiază excelenţa în resurse umane şi managementul oamenilor în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Gala îşi propune să recunoască profesionalismul în resurse umane prin acordarea celor mai înalte distincţii în domeniu. Astfel, pe 25 martie 2015, la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club vor fi acordate premii pentru şapte secţiuni, iar evenimentul va găzdui, ca în fiecare an, Directori de Resurse Umane, Directori Generali şi lideri de business din cadrul celor mai importante companii din România.

Anul acesta, în urma feedback-ului primit de la membrii HR Club, structura premiilor a fost modificată pentru a echilibra categoriile şi pentru a se asigura încadrarea corectă a proiectelor. Astfel, deşi a fost micşorat numărul de secţiuni din categoria de proiecte de resurse umane, în cadrul fiecărei secţiuni vor fi acordate până la 3 premii, iar o companie poate înscrie maximum 2 proiecte în fiecare dintre cele 4 secţiuni. Aşadar, categoriile deschise competiţiei la Gala HR Club din 2015 sunt:

  1. Management General cu 3 secţiuni:
  • Managerul de linie al anului
  • Echipa CEO – HR a anului (companii cu mai puţin de 499 de angajaţi)
  • Echipa CEO – HR a anului (companii cu peste 500 de angajaţi)
  1. Proiecte de Resurse Umane cu 4 secţiuni:
  • Recrutare şi Selecţie(include proiecte de recrutare, internship, induction etc.)
  • Managementul Performanţei şi Recompensării(include proiecte de evaluare a performanţelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.)
  • Formare şi Dezvoltare(include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de carieră, talent management, succession planning etc.)
  • Strategie de Resurse Umane(include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizaţional, schimbare culturală, dialog social etc.)

Proiectele înscrise în competiţie trec prin 3 etape de jurizare. În prima etapă, echipa HR Club parcurge aplicaţiile în vederea eliminării din competiţie a acelora care nu întrunesc criteriile eliminatorii. În a doua etapă, proiectele sunt analizate de către un juriu de specialişti (format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume), iar în cea de-a treia etapă, juriul este format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Termenul limită de transmitere a aplicaţiilor este 30 ianuarie 2015. Mai multe detalii despre procesul de aplicare şi jurizare sunt disponibile în Ghidul Aplicantului.

La fiecare ediţie, după desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, este editat Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţie la Gala Premiilor de Excelenţă din anul 2014.

Câştigătorii ediţiei 2014 a Galei la secţiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile Banca Comercială Română, Banca Naţională a României, Coca-Cola HBC Romania, GDF SUEZ Energy Romania, Renault Romania, Tenaris Silcotub, Tuborg, Unicredit Leasing Corporation, Zentiva – Divizia Industrială. La secţiunile categoriei “Management General”, au câştigat Dana Demetrian (Director Executiv al Direcţiei Reţea Retail, Banca Comercială Română), Margareta Tănase şi Angela Daniela Posdărăscu (Zentiva), Khaled El-Solh şi Carmen Iancu (Caroli Foods Group).

Dacă doriţi să vă aflaţi printre premianţii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2015, găsiţi detalii cu privire la aplicare pe microwebsite-ul evenimentului.

Comentarii (1)
  1. […] Resurselor Umane. Din simplul (dar de fapt chiar complexul motiv :D), că este organizată de simpatica Mădălina Uceanu. And Co. Găsiţi acolo informaţii despre ce şi cum, eu doar am ţinut să salut iniţiativa. Atât […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în zilele de 20-21 OCTOMBRIE 2021, între orele 14:00-17:00, ediția a X-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema HUMAN CENTRIC DESIGN. Acum mai mult ca niciodată construim organizația în jurul oamenilor și a siguranței lor. Colectăm date din ce în ce mai valoroase pe […]

Detalii

Companiile private din România estimează o creștere medie de 8,1% a salariilor de bază în 2022, după o majorare medie de 8,9% în acest an, arată studiul PayWell 2021, realizat de PwC România. Majorarea salarială raportată pentru acest an este de aproape două ori mai mare față de cea pe care au anticipat-o respondenții, de […]

Detalii

În această toamnă, comunitatea IT din Romania este invitată să participe la DevCon Live – conferința premium dedicată pasionaților de tehnologie și developerilor – care se va desfășura în mediul online. Inspirată de DevTalks Reimagined și parte a umbrelei DevTalks România, DevCon Live revine în luna noiembrie, cu un concept de 2 zile, scopul fiind […]

Detalii

După o perioadă dificilă, marcată de restricțiile impuse de pandemia de COVID-19, „HR Uncovered” a avut loc din nou și în format fizic, pe 15 și 16 septembrie 2021. Fiind transmis și online, evenimentul a avut parte de o audiență de peste 200 de participanți. Am aflat în cele două zile de eveniment despre cum […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter