Secțiune susținută de

Studiu – State of Social Media Employment

Portal HR \ Actual \ Studiu – State of Social Media Employment

Din ce în ce mai multe companii înțeleg rolul și importanța profesioniștilor social media pentru succesul în business. Fie că vorbim despre un job axat parțial pe platformele de comunicare socială online sau ale cărui responsabilități sunt în totalitate în acest domeniu, popularitatea unor astfel de poziții este în prezent în continuă creștere, atât în străinătate cât și în România.

În contextul acestei tendințe, Evensys și PortalHR lansează “State of Social Media Employment Survey”, o cercetare de piață care iși propune să facă o analiză a mediului social media din Romania și mai exact a joburilor nou apărute și specifice acestui sector, prin prisma activităților principale pe care ele le implică, a titulaturilor existente, a experienței profesionale a celui care ocupă astfel de pozitii și a nivelului salarial existent.

Sondajul se adresează exclusiv profesionistilor ale caror responsabilități includ cel puțin o activitate legată de social media în compania sau agenția în care activează. Informațiile furnizate de participanți sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru a genera o analiză statistică a pieții.

Datele colectate în urma sondajului vor fi interpretate de specialiștii PortalHR și Evensys iar rezultatele oficiale vor fi prezentate în premieră la Webstock 2011, pe 23 septembrie 2011. La cererea participanților, rezultatele pot fi trimise catre aceștia la adresele de email furnizate.

Dacă activitatea ta profesională presupune și responsabilități în social media, participă la studiu acum.

Data articol: septembrie 8, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam