Hot Now

The Ultimate Success Summit: Sir Richard Branson și Robin Sharma vin la București

30 03 2012, Portal HR , 2 comentarii, 6.442 afisari

Succesul a fost definit ca întâlnirea oportunității cu pregătirea. Sunteți gata să profitați de oportunitate și să creați succesul? Doi dintre cei mai proeminenți lideri din domeniile lor, din întreaga lumea, vin la București, pentru prima data împreună: Sir Richard Branson și Robin Sharma.

The Ultimate Success Summit va avea loc  pe 9 mai 2012.

Richard Branson și Robin Sharma sunt dedicați creării și împărtășirii sistemelor cele mai noi pentru a obține succesul. The Ultimate Success Summit este un eveniment care oferă cea mai mare oportunitate a anului de a avea succes. Dacă sunteți aici înseamnă că aveți acces direct la succes și la modalitățile de a–l maximiza.

Întrucât vremurile noi aduc și provocări noi, nu vă mai puteți baza pe vechile metode. Trebuie să știți unde s-a ajuns și cum va arăta viitorul.
Idealul? Veți afla despre aceste sisteme progresiste de la cei care au dovedit că ele funcționează la cel mai înalt nivel.

Nimeni nu poate pretinde și nu se poate aștepta ca sisteme care au funcționat acum 15, 5 sau chiar cu un an în urmă, să îi mențină astăzi în frunte. Acest lucru este valabil atât pentru vorbitori, cât și pentru voi. Pe 9 mai 2012, la Ultimate Succes Summit veți afla despre regulile de aur ale lui Sir Richard Branson pentru a face afaceri, strategiile lui Robin Sharma pentru succes, antreprenoriat și dezvoltarea afacerilor.

Cine este Sir Richard Branson?

Locul – Marea Britanie. Perioada – sfârșitul anilor ’60.

Este povestea unui băiat de 17 ani care la școală era un rebel. Regulile școlii erau rigide și îl făceau să se simtă claustrofob. El dorea să își elibereze mintea. A început curând să scrie un ziar de amatori al elevilor, care circula nu doar în școala lui, dar și printre adolescenții unor școli din apropiere. Mama sa i-a dat patru dolari cu care să pornească la drum. A inceput apoi să vândă spațiu pentru reclame unor mari corporații. Ziarul său conținea articole despre vedete rock, actori de cinema, politicieni și intelectuali. Deși nu avea nicio valoare literara, publicația reflecta entuziasmul tânărului și spiritul său de întreprinzător.

Era foarte dornic să facă din acest ziar o afacere înfloritoare. Singurul său tovarăș în tot acest demers era bunul său prieten, Johnny James. Văzând entuziasmul său înflăcărat de a face ceva, directorul școlii Stowe l-a felicitat și i-a spus: „Prevăd că într-o zi fie vei merge la inchisoare, fie vei deveni milionar.”

În 1970, a infiintat o companie de comenzi prin poștă și a început să vândă astfel discuri. Tânărul a avut succes și foarte repede și-a transformat afacerea de vânzare de discuri prin poștă într-un magazin de discuri. Câțiva ani mai târziu, în 1972, a început să fabrice discuri. Dar care să fie numele companiei? Nick, partenerul său în afacere, a spus din întâmplare: „Suntem cu toții virgini în acest business.“ Și asa au botezat compania „Virgin Records“.

Richard Branson este descris ca fiind poate cel mai charismatic individ când e vorba de șefii corporațiilor de renume internațional. Cunoscut pentru strategiile sale nonconformiste și modalitățile sale nontradiționale de a face afaceri, Sir Richard Branson, care a apărut și în mai multe seriale TV, incluzând Baywatch, s-a născut în Anglia pe 18 iulie 1950.

Richard Branson crede în câteva strategii simple, precum:

• dimensiunea contează; trebuie să provoci și să concurezi cu branduri mari că să devii și tu mare;
• ia-o ușor, combină distracția cu munca;
• aminteste-ți mereu că munca prea multă îndobitocește;
• tocmeala este posibilă în orice afacere – face prețurile să coboare;
• fii prietenos cu media și cu aparatul de filmat;
• socializează ca un om obișnuit, înaintează ca un glonț.

PortalHR pregătește în colaborare cu organizatorii evenimentului un concurs pentru câștigarea a 2 invitații gratuite la acest eveniment memorabil: The Ultimate Succes Summit – Sir Richard Branson și Robin Sharma la București pe 9 mai 2012. Urmărește articolele de pe PortalHR de săptămâna viitoare ca să nu ratezi șansa de a fi acolo și de a trăi această experiență care îți va schimba cu siguranță modul în care te raportezi la succes în viața profesională și personală.

Comentarii (2)
  1. […] s-o facem!”. Garantez surprize plăcute, întocmai ca cea pe care sper s-o am eu în cadrul concursului organizat de Portal HR cu premiu constând într-o invitaţie la conferinţa pe care Sir Branson o […]

  2. ruxa spune:

    chiar am scris, felicitari pentru initiativa de a oferi aceasta experienta!
    http://printreranduri.eu/2012/04/screw-it-lets-do-it

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România, evoluția în carieră este mai importantă pentru femei decât în cazul bărbaților (82% vs 78%), în vreme ce în alte țări europene se poate observa situația opusă, relevă Studiul Randstad România Employer Brand, aflat în acest an la a patra ediție. „Randstad România Employer Brand 2022 ne oferă și în acest an perspective valoroase, date de o […]

Detalii

90 elevi de liceu din clasele a 11-a și a 12-a din toată țara au parte de sesiuni de mentorat cu profesori universitari și studenți ce îi ajută să ia decizii conștiente legate de alegerea facultății. Elevii beneficiază de sesiunile de mentorat gratuit ca parte din programul FUTURE Student ediția PEPCO România ce îi ajută […]

Detalii

În cadrul evenimentului dedicat profesioniștilor din domeniul IT, vorbim despre noua realitate în lumea digital: Totul se mută în cloud, de la sistemele de bază tranzacționale, la PBX și CCTV. Analytics și BI devin instrumente obișnuite pentru C-level, instrumentele de inteligență artificială reprezintă noul standard, în timp ce construirea în platformele Digital Twin pentru optimizarea […]

Detalii

PepsiCo, companie globală care deține mărci precum PepsiMAX, Lay’s, Doritos și Quaker, lansează o nouă ediție a programului de internship pentru studenți „Dare to Do More” în Europa. Competiția desfășurată integral online invită studenții, proaspeții absolvenți și tinerii cu până la trei ani de experiență din întreaga regiune să își valorifice abilitățile antreprenoriale și să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter