Hot Now

Toamna se numără orele suplimentare… de mișcare!

27 09 2011, Raluca Moisi , Comenteaza, 3.922 afisari

La fiecare job nou, angajatorii solicită analize peste analize pentru a se asigura că totul este în regulă cu inima și mintea noastră.
Noi ne străduim să iasă totul bine, atunci pentru moment, după care abandonăm cu totul grija față de noi înșine, și ne dedicăm în totalitate responsabilităților pe care ni le impune fișa postului, numărând din când în când orele suplimentare pe care le-am înregistrat deja la serviciu.

Mișcarea, pentru întreținere, sănătate și relaxare, este un factor determinant pentru sănătatea fiecărui individ, pentru rezultatele bune pe care medicii ni le vor oferi și data viitoare când le mai solicităm rezultatele analizelor. Exercițiile cardio însoțite de o alergare ușoară te vor ajuta întotdeauna să găsești un echilibru între fizic și psihic, pe lângă faptul că te vor ajuta să-ți menții un nivel ridical al productivității.

La Timișoara a pornit un grup care încurajează o astfel de activitate pentru că, după cum știm cu toții, a te mobiliza singur spre a face mișcare este adesea dificil. Însă atunci când te întâlnești cu oameni care împărtășesc aceleași obiceiuri ca și tine, lucrurile se pun în mișcare mult mai ușor.

Alergotura a adunat și încurajat lumea să facă mișcare încă din luna mai. Și pentru că a venit toamna, a decis să încheie sezonul de alergare în natură printr-o acțiune care să înglobeze rezultatul tuturor orelor de mișcare adunate până acum. Pentru că, așa cum la serviciu tragem linie și analizăm perioada de lucru, și aici e necesară o evaluare care să motiveze și să ofere tuturor celor implicați energia de a continua.

Prima „evaluare a muncii” pe care iubitorii de mișcare o fac are dublu rol. În primul rând, testarea picioarelor într-un eveniment organizat, iar în al doilea rând alergarea pentru o cauză. O recompensă sufletească pentru toți cei care au alergat o vară întreagă, și o mână de ajutor întinsă copiilor ce trăiesc în orfelinatul de la Valea Plopului, Prahova. O acțiune demnă de admirația tuturor și mai ales de spijinul celor care nu au astfel de îndeletniciri.

Pe 9 ctombrie 2011 evenimentul se adreseaza tuturor bucurestenilor si timisorenilor oferind reduceri la taxele de inscriere oficiale.

Viziteaza alergotura.ro ca sa vezi toate detaliile acestei actiuni de mișcare și sănătate, iar imboldul către mișcare poate te va mobiliza și pe tine să o iei la pas alergător prin parc.

Află mai multe despre Raluca Moisi aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii

Economia globală va avansa în 2021 cu aproximativ 5%, fiind cea mai rapidă rată de creștere înregistrată în secolul 21, urmând să revină la nivelul dinainte de pandemie până la finalul anului curent sau, cel târziu, până la începutul anului viitor, arată raportul PwC Global Economic Watch 2021. Deși economia globală în ansamblu își va […]

Detalii

Guvernul a decis completarea cadrului normativ ce vizează zilele libere plătite acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor de până în 12 ani astfel încât să acorde dreptul la liberele plătite și din ianuarie 2021, până la finele anului școlar, în vară. Aceste libere se pot acorda doar în contextul în care școala se face online, iar […]

Detalii

Ce citim în anul care ne-a dat peste cap realitatea? Cum ne reinventăm modul de raportare la lume? Ce alegeri facem? La ce obiceiuri renunțăm și cum îi ajutăm și pe cei apropiați să facă față schimbării? La toate aceste întrebări putem primi răspunsuri citind, motiv pentru care vă recomandăm, pentru lecturile din vacanța care […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter