Secțiune susținută de

Compania de servicii imobiliare iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO

Portal HR \ On the move \ Compania de servicii imobiliare iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO
Charles Boudet

iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO, continuând alături de acesta accelerarea creșterii și transformării sectorului imobiliar.

Charles Boudet, un veteran al industriei, cu expertiză diversificată, aduce în rolul său de CEO o bogată experiență din cadrul și din afara sectorului imobiliar. Înainte de a se alătura companiei JLL în 2006, Charles a ocupat funcția de Supply Chain Director în cadrul companiei alimentare globale Danone.

Ulterior, a avut o carieră remarcabilă, de 18 ani, în cadrul JLL. După ce și-a asumat diferite roluri de conducere, Charles a devenit CEO Franța, Benelux, Europa Centrală și de Sud în 2015. Sub conducerea sa, JLL și-a dublat veniturile și s-a angajat la transformarea modului în care operează prin integrarea analizei de date și a tehnologiei în nucleul serviciilor sale.

Charles Boudet și-a exprimat entuziasmul față de mediul antreprenorial de la iO Partners, subliniind potențialul de dezvoltare: „Sunt încântat să fac parte din echipa iO Partners și să contribui la parcursul său de creștere. Obiectivul meu este să profit la maximum de oportunitățile de inovare care se prefigurează și să mă bazez pe experiențele mele anterioare pentru a poziționa iO în prima linie a consultanței de top. Cred în puterea oamenilor, a colaborării și a tehnologiei pentru a ne ajuta să atingem obiective ambițioase”.

Competențele tehnologice și orientarea către oameni a lui Charles Boudet se aliniază perfect cu viziunea iO Partners de a exploata modalități inovatoare de a excela în domeniul consultanței.

Michael Stanton, fondator al iO Partners, a declarat: „Atragerea unui lider de calibrul lui Charles spune multe despre traiectoria viitoare a companiei noastre. Este o dovadă a încrederii în iO Partners, dar și o recunoaștere a oportunităților care ne așteaptă. Sunt convins că experiența bogată a lui Charles, combinată cu spiritul nostru antreprenorial, va juca un rol semnificativ în succesul și dezvoltarea noastră continuă”.

iO Partners anticipează un parcurs fructuos sub conducerea lui Charles Boudet și își propune să rămână un model de excelență pe piața de consultanță imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Data articol: ianuarie 11, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam