Hot Now

Cu jocurile …nu-i de joacă în sala de training!

27 09 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 5.355 afisari

Ai cursuri în care simți că asiști la “o piesă cunoscută”? Uneori sala de training începe să semene cu o sală de teatru în care sunt multe “răsturnări de situație”? După ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul că “știai că așa o să se întâmple”?..Atunci,  este posibil să fii într-un “joc psihologic”.

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Cu jocurile … nu-i de joacă în sala de training!” din data de 8 octombrie 2011, în București.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • devii prezent, deschis și atent în sala de training;
  • eviți “jocurile psihologice” în sala de training și folosești energia lor în scop creativ;
  • iți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat.

Ce înveți în acest program:

  1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbră” în rolul de trainer;
  2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training;
  3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum “colaborezi” în fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația poziționându-te diferit.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranzitie. Află aici mai multe informații despre Raluca.

Cum se va desfășura cursul:

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul invingatorilor (Acey Choy).

Data: sâmbătă, 8 octombrie 2011, ora 09:00 – 18:00.

Înscrie-te acum trimițând un e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa de participare: 400 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți).

Reducerile sunt cumulative.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter