Hot Now

Cu jocurile …nu-i de joacă în sala de training!

27 09 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 5.529 afisari

Ai cursuri în care simți că asiști la “o piesă cunoscută”? Uneori sala de training începe să semene cu o sală de teatru în care sunt multe “răsturnări de situație”? După ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul că “știai că așa o să se întâmple”?..Atunci,  este posibil să fii într-un “joc psihologic”.

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Cu jocurile … nu-i de joacă în sala de training!” din data de 8 octombrie 2011, în București.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • devii prezent, deschis și atent în sala de training;
  • eviți “jocurile psihologice” în sala de training și folosești energia lor în scop creativ;
  • iți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat.

Ce înveți în acest program:

  1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbră” în rolul de trainer;
  2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training;
  3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum “colaborezi” în fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația poziționându-te diferit.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranzitie. Află aici mai multe informații despre Raluca.

Cum se va desfășura cursul:

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul invingatorilor (Acey Choy).

Data: sâmbătă, 8 octombrie 2011, ora 09:00 – 18:00.

Înscrie-te acum trimițând un e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa de participare: 400 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți).

Reducerile sunt cumulative.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Investițiile cumulate ale guvernelor și companiilor în îmbunătățirea competențelor și recalificarea forței de muncă ar conduce la  o creștere a  PIB global cu 6,5 trilioane de dolari și ar crea 5,3 milioane de locuri de muncă până în 2030, potrivit raportului “Upskilling for Shared Prosperity”, lansat la Davos de PwC și Forumul Economic Mondial. China […]

Detalii

40% dintre angajați spun că acasă au lucrat mai mult și mai eficient Sondaj Undelucram.ro despre impactul pandemiei asupra angajaților și angajatorilor Marketingul și HR-ul, departamentele cele mai afectate de pandemie O treime dintre companii au făcut disponibilizări 1 din 5 angajați și-a pierdut locul de muncă Persoanele necalificate și cu studii medii – cei […]

Detalii

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter