Hot Now

Cu jocurile …nu-i de joacă în sala de training!

27 09 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 6.806 afisari

Ai cursuri în care simți că asiști la “o piesă cunoscută”? Uneori sala de training începe să semene cu o sală de teatru în care sunt multe “răsturnări de situație”? După ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul că “știai că așa o să se întâmple”?..Atunci,  este posibil să fii într-un “joc psihologic”.

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Cu jocurile … nu-i de joacă în sala de training!” din data de 8 octombrie 2011, în București.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • devii prezent, deschis și atent în sala de training;
  • eviți “jocurile psihologice” în sala de training și folosești energia lor în scop creativ;
  • iți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat.

Ce înveți în acest program:

  1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbră” în rolul de trainer;
  2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training;
  3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum “colaborezi” în fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația poziționându-te diferit.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranzitie. Află aici mai multe informații despre Raluca.

Cum se va desfășura cursul:

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul invingatorilor (Acey Choy).

Data: sâmbătă, 8 octombrie 2011, ora 09:00 – 18:00.

Înscrie-te acum trimițând un e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa de participare: 400 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți).

Reducerile sunt cumulative.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter