Secțiune susținută de

De la ofertă la job

Portal HR \ Evenimente \ De la ofertă la job

Din punctul de vedere al celui care derulează un proiect de recrutare, momentul în care candidatul ales primește și (ideal) acceptă oferta poate să pară etapa finală a unui proces de multe ori anevoios și excesiv consumator de resurse de toate felurile. În realitate însă (și recrutorii cu experiență o știu), succesul unui proces de recrutare nu este dat de acceptarea sau refuzarea unei oferte. Sau, ca să fim mai optimiști, nu acesta este singurul factor care îl determină.

O recrutare de succes înseamnă performanță în timp, iar pentru ca acest lucru să se întâmple mai este nevoie de câteva ingrediente esențiale. Mai contează, e adevărat, și procesul de induction dar până acolo mai este un pas pe care multe organizații îl trec cu vederea. Ce i se întâmplă candidatului între momentul în care primește oferta și vine prima zi la noul loc de muncă?

Webinarul ERE pe care vi-l recomandăm pentru data de 15 februarie 2012 discută această etapă din perspectiva unor cazuri căt se poate de reale și a unui studiu derulat pe companii din Fortune 500. Într-o oră de discuții veți descoperi cât de importantă este prima impresie pe care o companie o lasă unui candidat și care sunt practicile de succes pentru a evita situațiile neplăcute în care un profesionist se „râzgăndește” aparent peste noapte/fără motiv și nu-și mai onorează promisiunea făcută.

Află mai multe detalii și înscrie-te la webinarul From Offer to Seat: The Lack of Luv Tour de pe ERE.net din data de 15 februarie 2012.

Data articol: februarie 13, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam