Secțiune susținută de

HR Club solicită menţinerea actualelor prevederi ale legislaţiei dialogului social

Portal HR \ Actual \ HR Club solicită menţinerea actualelor prevederi ale legislaţiei dialogului social

HR Club, asociația profesioniștilor de resurse umane din România, se implică în tema actuală a modificării legislației muncii. În acest sens, HR Club transmite o scrisoare deschisă Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, doamna Mariana Câmpeanu și către Ministrul delegat pentru Dialog Social, domnul Liviu Marian Pop privind propunerile de modificare a Legii dialogului social nr 62/2011, scrisoare disponibilă aici.

De asemenea, Consiliul Director HR Club a decis constituirea unui grup de lucru pe probleme de legislație care să analizeze modalități de îmbunătățire a legislației muncii.

HR Club numără în prezent peste 400 de membri din aproximativ 300 de companii multinaționale și românești cu peste 150.000 de angajați ce provin din toate industriile, iar grupul de lucru va fi format din reprezentanți cu expertiză și experiență în legislația muncii ai unora dintre cei mai mari angajatori din România.

Rolul grupului de lucru legislativ va fi de a analiza proiectele de lege propuse și de a formula un punct de vedere fondat pe practica aplicării legislației muncii. Prin intermediul acestui grup de lucru, HR Club își exprima disponibilitatea de a sprijini procesul de îmbunătățire a legislației muncii din România.

Data articol: iulie 19, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam