Secțiune susținută de

Modificări ale Codului Muncii şi aspecte practice de HR

Portal HR \ Evenimente \ Modificări ale Codului Muncii şi aspecte practice de HR

Lupu & Partners are plăcerea să vă invite la conferinţa “Modificări ale Codului Muncii şi aspecte practice de HR”, ce va avea loc pe data de 28 octombrie 2015 la Hotel Novotel.

În programul conferinţei vor fi abordate o serie de subiecte referitoare la ultimele informaţii şi modificări legislative importante ale Codului Muncii.

Conferinta vine cu o cazuistică bogată combinând cadrul legal cu cazuri concrete din practică, prezentându-se spețe soluţionate de către instanţele din România, studii de caz şi exemple de bună practică. În acelaşi timp conferinta îşi propune să îmbunătăţească capacitatea specialistului de Resurse Umane în interpretarea corectă a normelor legale, de a-l ajuta în găsirea celor mai favorabile soluţii pentru flexibilizarea muncii, în aplicarea corectă şi fără riscuri a Codului Muncii şi a legislaţiei conexe.

Printre invitaţi se numără:

  • univ. dr. Alexandru Țiclea
  • Inspector Sef adj. jr. Balabuti Marilena Nicoleta
  • Șerban Pâslaru, Partner ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII
  • Răzvan VASILIU, Managing Partner VASILIU & MICLEA
  • dr. Veronica VOINESCU, Managing Partener VOINESCU & ASOCIAŢII
  • Teodora Stoian, Partner ES Legal
  • Marius Eftimie, Partner ES Legal

Conferința va fi moderată de Av. dr. Andrei Săvescu

Costul de participare la conferinţă este de 450 lei. Înscrierile până la data de 15 octombrie beneficiază de reducere, costul de participare fiind de 350 lei.

Participarea a două persoane din cadrul aceleaşi companii beneficiază de o reducere de 10%, participarea a mai mult de două persoane din cadrul aceleiaşi companii beneficiază de o reducere de 20%

Costul de participare include accesul pe întreaga zi la conferinţă, la pauzele de cafea şi la prânz.

Pentru mai multe detalii şi/sau înscriere vă rugăm să ne contactaţi telefonic 021 367 00 70; 0766 056 807; sau prin email evenimente@lupupartners.ro

Data articol: octombrie 13, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam