Hot Now

S-a lansat Ingenius Hub, un spaṭiu dedicat tinerilor care vor să înceapă o afacere

11 11 2015, Portal HR , Comenteaza, 2.136 afisari

Ingenius Hub este cel mai nou spațiu din Bucureṣti pentru tinerii antreprenori și persoanele interesate să înceapă o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeanǎ nerambursabilǎ, derulat de compania de consultanṭǎ Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott.

Două spații de lucru prietenoase și o platformă ingenioasă pentru viitorii antreprenori

Ingenius Hub oferă două spații în București, unul în apropiere de Piața Universității, pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele spații sunt luminoase, calde, prietenoase și au un design cu accente tradiționale românești, integrate într-un stil modern și funcțional.

De aceste spații poate beneficia oricine, cu condiția ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienți.

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carierǎ. Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/lunǎ pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii. Existǎ de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/lunǎ) sau 100 de ore (960 ron/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Inovare, sustenabilitate și finanțarea noilor afaceri

Ingenius Hub urmărește să se transforme și să crească alături de cei implicați direct în proiect, fie că este vorba de mentori, finanțatori și furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiază de serviciile hub-ului.

Ingenius Hub se diferențiază prin interesul deosebit pentru abordările inovative și curajoase, prin crearea și sprijinirea afacerilor sustenabile, precum și prin consultanța acordată membrilor, în special în ceea ce privește atragerea de finanṭǎri.

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanțǎ lunarǎ pentru membrii hub-ului.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter