Hot Now

Ultima săptămână de înscrieri în competiţia de finanţări organizată de Petrom

10 10 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.180 afisari

Luni, 14 octombrie 2013, ora 10.30, este data limită până la care se pot înscrie proiecte sustenabile în competiția de finanţări organizată de Petrom, “Idei din Țara lui Andrei”.

Persoane fizice, organizații neguvernamentale, instituții publice sau de învățământ pot câştiga finanţări pentru proiectele lor de educaţie, mediu sau dezvoltare comunitară. Propunerile lor de proiecte sunt aşteptate pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea “Idei din Țara lui Andrei.”

84.000 de euro este valoarea totală a finanţarilor acordate de Petrom în cadrul sesiunii de toamnă a competiţiei.

De la startul competiţiei, români din 22 de judeţe au propus idei cu „ceva în plus” pentru finanțare. 61% dintre acestea sunt din domeniul educaţiei, 10% dintre proiecte sunt din domeniul mediului şi 29% se referă la idei de dezvoltare comunitară. Instituţiile publice, de învăţământ şi organizaţiile neguvernamentale au înscris 56% dintre proiecte până în prezent. 44% dintre ideile propuse aparţin persoanelor fizice, români cu iniţiativă care își doresc să schimbe în bine viața celor din jur.

Evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 17- 31 octombrie iar câștigătorii vor fi anunţaţi pe 8 noiembrie.

În prima sesiune a competiției de proiecte „Idei din Țara lui Andrei”, au fost propuse peste 160 de soluţii pentru rezolvarea problemelor României. 10 dintre ele au primit finanţare Petrom în valoare totală de 75.320 euro.

Valoarea totală a finanțărilor pe care Petrom le oferă în 2013 prin proiectul ”Idei din Țara lui Andrei” este de 160.000 de Euro. Pentru mai multe informaţii despre competiție, puteți accesa www.taraluiandrei.ro.

Țara lui Andrei susține proiecte inspirând comunitățile din România să intre în acțiune și să-și schimbe viața în domenii cheie: crearea de locuri de muncă, acces la educație non-formală și cultivarea spiritului civic. Valorile Țarii lui Andrei sunt spiritul civic, spiritul de întreprinzător, educația (non-formală) și inovația.

Țara lui Andrei este o mare comunitate orientată către soluții, o comunitate a celor care nu se dau înapoi de la a lupta pentru a-și transforma inițiativele în realitate. Cetățenii Țării lui Andrei sunt oamenii cu spirit de lider, orientați către soluții.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea angajaților români (84%) consideră că pandemia COVID-19 le-a afectat parțial sau chiar mult parcursul profesional și doar 2% au afirmat că a avut un aport pozitiv, potrivit unui sondaj realizat de Dora, robotul de recrutare, și prezentat în cadrul unui webinar organizat de PwC România, Happy Recruiter și Școala Informală de IT. Cei mai […]

Detalii

Munca la distanță poate deveni alternativa programelor de mobilitate internațională (cum ar fi relocarea în alt oraș sau altă țară) în cazul pozițiilor care o permit, poate genera economii de costuri pentru companii și poate debloca noi surse de talente, potrivit sondajului ”Remote work policies – Why leading companies are opting in” realizat de PwC […]

Detalii

În ciuda eforturilor concentrate de ani de zile, doar 37% dintre companii reușesc să realizeze valoarea maximă așteptată din investițiile lor în cloud, o creștere de doar 2%, față de acum doi ani, conform celui mai recent studiu Accenture. Raportul, intitulat „Sky High Hopes: Navigating the Barriers to Maximize Cloud Value”, are la bază un […]

Detalii

Productivitatea angajaților a crescut de la implementarea muncii de acasă, arată circa 30% dintre companiile respondente ale Raportului HR Barometru, realizat de PwC România în luna octombrie, în timp ce 44% spun că a rămas constantă. Dintre respondenții care au menționat creșterea productivității, 76% spun că principalul factor care contribuie la această evoluție este majorarea […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter