Hot Now

Ultima săptămână de înscrieri în competiţia de finanţări organizată de Petrom

10 10 2013, Portal HR , Comenteaza, 4.177 afisari

Luni, 14 octombrie 2013, ora 10.30, este data limită până la care se pot înscrie proiecte sustenabile în competiția de finanţări organizată de Petrom, “Idei din Țara lui Andrei”.

Persoane fizice, organizații neguvernamentale, instituții publice sau de învățământ pot câştiga finanţări pentru proiectele lor de educaţie, mediu sau dezvoltare comunitară. Propunerile lor de proiecte sunt aşteptate pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea “Idei din Țara lui Andrei.”

84.000 de euro este valoarea totală a finanţarilor acordate de Petrom în cadrul sesiunii de toamnă a competiţiei.

De la startul competiţiei, români din 22 de judeţe au propus idei cu „ceva în plus” pentru finanțare. 61% dintre acestea sunt din domeniul educaţiei, 10% dintre proiecte sunt din domeniul mediului şi 29% se referă la idei de dezvoltare comunitară. Instituţiile publice, de învăţământ şi organizaţiile neguvernamentale au înscris 56% dintre proiecte până în prezent. 44% dintre ideile propuse aparţin persoanelor fizice, români cu iniţiativă care își doresc să schimbe în bine viața celor din jur.

Evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 17- 31 octombrie iar câștigătorii vor fi anunţaţi pe 8 noiembrie.

În prima sesiune a competiției de proiecte „Idei din Țara lui Andrei”, au fost propuse peste 160 de soluţii pentru rezolvarea problemelor României. 10 dintre ele au primit finanţare Petrom în valoare totală de 75.320 euro.

Valoarea totală a finanțărilor pe care Petrom le oferă în 2013 prin proiectul ”Idei din Țara lui Andrei” este de 160.000 de Euro. Pentru mai multe informaţii despre competiție, puteți accesa www.taraluiandrei.ro.

Țara lui Andrei susține proiecte inspirând comunitățile din România să intre în acțiune și să-și schimbe viața în domenii cheie: crearea de locuri de muncă, acces la educație non-formală și cultivarea spiritului civic. Valorile Țarii lui Andrei sunt spiritul civic, spiritul de întreprinzător, educația (non-formală) și inovația.

Țara lui Andrei este o mare comunitate orientată către soluții, o comunitate a celor care nu se dau înapoi de la a lupta pentru a-și transforma inițiativele în realitate. Cetățenii Țării lui Andrei sunt oamenii cu spirit de lider, orientați către soluții.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter