Hot Now

2014 – Un an fără regrete

13 01 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.001 afisari

Vrei ca 2014 să devină cel mai bun an al vieții tale de până acum? Îți dorești să ai o “viață rotundă”, cu cât mai puține conflicte între viața personală și cea profesională? Îți propui ca în acest an să îți transformi dorințele în realitate?

În acest caz te invit la workshop-ul “2014 – Un an fără regrete”, din 25 ianuarie între orele 9:30 – 18:00.

Încă stai pe gânduri? Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Acest curs te va ajuta ca încrederea în realizarea proiectelor tale să fie mai mare decât îndoiala. Vei cultiva recunoștința pentru ceea ce există deja în viața ta și îți vei da spațiu și energie pentru evoluție.
  2. Vei avea ocazia să reflectezi la gradul tău de mulțumire în legătură cu aspectele principale ale vieții tale. Mai mult, îți vei conștientiza dorințele, le vei face memorabile pentru tine și îți vei asuma responsabilitatea realizării lor.
  3. Vei identifica ceea ce este cu adevărat important pentru tine în 2014 si astfel, vei evita amânarea sau distragerea atenției de la “drumul tău”.

Ce înveți în acest program:

  1. Să începi cu gândul la final deoarece “Dacă nu știi încotro te îndrepți, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Că toate lucrurile sunt create de două ori: “Pentru toate există o creație primă, mentală, și una secundă, fizică” (Stephen Covey). Iar sistemul tău de convingeri te poate propulsa către succesul dorit.
  3. Și poate cel mai important, că drumul până la atingerea obiectivelor necesită disciplină și… efort. “Nu ți se dă niciodată o dorință fără a avea și puterea de a o îndeplini. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să muncești din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranziție. Dacă vrei să afli mai multe despre Raluca, vizitează http://steps4change.ro.

Unde?

Workshopul a avea loc la Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București (zona Parcului Carol/Autogara Filaret);  ai mai multe detalii aici.

Când?

Sâmbătă, 25 ianuarie, între orele 9:30 – 18:00.

Cum te poți înscrie?

Trimite un email organizatorului cursului (Centrul Seeds for Happiness) – info@seedsforhappiness.ro. Mai multe informații logistice poți afla telefonând la 021 337 48 22 sau 0721 26 95 90.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cu toate că telemunca are o reglementare în legislația noastră încă de acum aproape trei ani, Legea nr. 81/2018, dovedită extrem de utilă când, acum un an de zile, a venit un îndemn oficial, odată cu instalarea stării de urgență, la trimiterea angajaților să lucreze de acasă, acolo unde e posibil, legea are în continuare […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 14 aprilie, între orele 15:00 – 17:30, o nouă ediție CIO TALKS „Digital first. The new era of hybrid workplace”. Acest webcast explorează schimbarea de mentalitate pe care o generează noua normalitate a muncii de tip hibrid (WFH/WFO), dar și adaptarea spectaculoasă a strategiilor de business la noua realitate. […]

Detalii

Revista Biz, vocea originală și profesionistă a presei de business românești, aniversează un an de când oferă cititorilor newsletterul Biz Good News și acces la cele mai importante știri care prezintă mediul de afaceri din pandemie. Exact acum un an, în perioada în care trusturile de presă făceau trafic prezentând realitatea sumbră și deciziile controversate […]

Detalii

Ca lider, ca să transmiți și să creezi încredere, trebuie să ajungi, întâi de toate, la filonul tău de autenticitate și adevăr. Pentru asta este nevoie să îți asumi un proces de autoreflecție care să te reconecteze la tine și la ceilalți în mod onest. Iar asta cere curaj. La Erisma-Leadership Creativ creăm premisele pentru […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter