Hot Now

2014 – Un an fără regrete

13 01 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.906 afisari

Vrei ca 2014 să devină cel mai bun an al vieții tale de până acum? Îți dorești să ai o “viață rotundă”, cu cât mai puține conflicte între viața personală și cea profesională? Îți propui ca în acest an să îți transformi dorințele în realitate?

În acest caz te invit la workshop-ul “2014 – Un an fără regrete”, din 25 ianuarie între orele 9:30 – 18:00.

Încă stai pe gânduri? Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Acest curs te va ajuta ca încrederea în realizarea proiectelor tale să fie mai mare decât îndoiala. Vei cultiva recunoștința pentru ceea ce există deja în viața ta și îți vei da spațiu și energie pentru evoluție.
  2. Vei avea ocazia să reflectezi la gradul tău de mulțumire în legătură cu aspectele principale ale vieții tale. Mai mult, îți vei conștientiza dorințele, le vei face memorabile pentru tine și îți vei asuma responsabilitatea realizării lor.
  3. Vei identifica ceea ce este cu adevărat important pentru tine în 2014 si astfel, vei evita amânarea sau distragerea atenției de la “drumul tău”.

Ce înveți în acest program:

  1. Să începi cu gândul la final deoarece “Dacă nu știi încotro te îndrepți, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Că toate lucrurile sunt create de două ori: “Pentru toate există o creație primă, mentală, și una secundă, fizică” (Stephen Covey). Iar sistemul tău de convingeri te poate propulsa către succesul dorit.
  3. Și poate cel mai important, că drumul până la atingerea obiectivelor necesită disciplină și… efort. “Nu ți se dă niciodată o dorință fără a avea și puterea de a o îndeplini. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să muncești din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranziție. Dacă vrei să afli mai multe despre Raluca, vizitează http://steps4change.ro.

Unde?

Workshopul a avea loc la Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București (zona Parcului Carol/Autogara Filaret);  ai mai multe detalii aici.

Când?

Sâmbătă, 25 ianuarie, între orele 9:30 – 18:00.

Cum te poți înscrie?

Trimite un email organizatorului cursului (Centrul Seeds for Happiness) – info@seedsforhappiness.ro. Mai multe informații logistice poți afla telefonând la 021 337 48 22 sau 0721 26 95 90.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE în parteneriat cu Dell Technologies și Intel organizează joi, 16 iulie, între orele 16:00-17:30, evenimentul online cu tema “Leading Change for the Digital Future” care are loc sub umbrela CIO Talks. În ultimele luni am conștientizat cu toții că acum, mai mult ca niciodată, tehnologia trebuie să se afle în […]

Detalii

Deși companiile europene intenționează să accelereze transformarea digitală, este posibil ca investițiile lor mai lente în inovare să nu le permită să ajungă din urmă companiile americane și chineze Două treimi (66%) dintre liderii afacerilor la nivel mondial sunt încrezători că piața europeană va înregistra o revenire relativ rapidă în urma recesiunii economice cauzate de […]

Detalii

Regulamentul intern este un document obligatoriu pentru toți angajatorii și acesta a căpătat o importanță sporită în contextul epidemiei de coronavirus. De ce? Pentru că fiecare angajator trebuie să-și adapteze regulamentul intern la regulile de protecție sanitară stabilite recent prin legislație. Conform Codului muncii, regulamentul intern stabilește aspecte precum regulile de protecție, igienă și securitate în muncă, […]

Detalii

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter