Hot Now

2014 – Un an fără regrete

13 01 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.919 afisari

Vrei ca 2014 să devină cel mai bun an al vieții tale de până acum? Îți dorești să ai o “viață rotundă”, cu cât mai puține conflicte între viața personală și cea profesională? Îți propui ca în acest an să îți transformi dorințele în realitate?

În acest caz te invit la workshop-ul “2014 – Un an fără regrete”, din 25 ianuarie între orele 9:30 – 18:00.

Încă stai pe gânduri? Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Acest curs te va ajuta ca încrederea în realizarea proiectelor tale să fie mai mare decât îndoiala. Vei cultiva recunoștința pentru ceea ce există deja în viața ta și îți vei da spațiu și energie pentru evoluție.
  2. Vei avea ocazia să reflectezi la gradul tău de mulțumire în legătură cu aspectele principale ale vieții tale. Mai mult, îți vei conștientiza dorințele, le vei face memorabile pentru tine și îți vei asuma responsabilitatea realizării lor.
  3. Vei identifica ceea ce este cu adevărat important pentru tine în 2014 si astfel, vei evita amânarea sau distragerea atenției de la “drumul tău”.

Ce înveți în acest program:

  1. Să începi cu gândul la final deoarece “Dacă nu știi încotro te îndrepți, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Că toate lucrurile sunt create de două ori: “Pentru toate există o creație primă, mentală, și una secundă, fizică” (Stephen Covey). Iar sistemul tău de convingeri te poate propulsa către succesul dorit.
  3. Și poate cel mai important, că drumul până la atingerea obiectivelor necesită disciplină și… efort. “Nu ți se dă niciodată o dorință fără a avea și puterea de a o îndeplini. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să muncești din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranziție. Dacă vrei să afli mai multe despre Raluca, vizitează http://steps4change.ro.

Unde?

Workshopul a avea loc la Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București (zona Parcului Carol/Autogara Filaret);  ai mai multe detalii aici.

Când?

Sâmbătă, 25 ianuarie, între orele 9:30 – 18:00.

Cum te poți înscrie?

Trimite un email organizatorului cursului (Centrul Seeds for Happiness) – info@seedsforhappiness.ro. Mai multe informații logistice poți afla telefonând la 021 337 48 22 sau 0721 26 95 90.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter