Secțiune susținută de

2014 – Un an fără regrete

Portal HR \ Evenimente \ 2014 – Un an fără regrete

Vrei ca 2014 să devină cel mai bun an al vieții tale de până acum? Îți dorești să ai o “viață rotundă”, cu cât mai puține conflicte între viața personală și cea profesională? Îți propui ca în acest an să îți transformi dorințele în realitate?

În acest caz te invit la workshop-ul “2014 – Un an fără regrete”, din 25 ianuarie între orele 9:30 – 18:00.

Încă stai pe gânduri? Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Acest curs te va ajuta ca încrederea în realizarea proiectelor tale să fie mai mare decât îndoiala. Vei cultiva recunoștința pentru ceea ce există deja în viața ta și îți vei da spațiu și energie pentru evoluție.
  2. Vei avea ocazia să reflectezi la gradul tău de mulțumire în legătură cu aspectele principale ale vieții tale. Mai mult, îți vei conștientiza dorințele, le vei face memorabile pentru tine și îți vei asuma responsabilitatea realizării lor.
  3. Vei identifica ceea ce este cu adevărat important pentru tine în 2014 si astfel, vei evita amânarea sau distragerea atenției de la “drumul tău”.

Ce înveți în acest program:

  1. Să începi cu gândul la final deoarece “Dacă nu știi încotro te îndrepți, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Că toate lucrurile sunt create de două ori: “Pentru toate există o creație primă, mentală, și una secundă, fizică” (Stephen Covey). Iar sistemul tău de convingeri te poate propulsa către succesul dorit.
  3. Și poate cel mai important, că drumul până la atingerea obiectivelor necesită disciplină și… efort. “Nu ți se dă niciodată o dorință fără a avea și puterea de a o îndeplini. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să muncești din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranziție. Dacă vrei să afli mai multe despre Raluca, vizitează http://steps4change.ro.

Unde?

Workshopul a avea loc la Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București (zona Parcului Carol/Autogara Filaret);  ai mai multe detalii aici.

Când?

Sâmbătă, 25 ianuarie, între orele 9:30 – 18:00.

Cum te poți înscrie?

Trimite un email organizatorului cursului (Centrul Seeds for Happiness) – info@seedsforhappiness.ro. Mai multe informații logistice poți afla telefonând la 021 337 48 22 sau 0721 26 95 90.

Data articol: ianuarie 13, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam