Secțiune susținută de

Câștigi bani și beneficii extrasalariale: recomandă cardul de masă Edenred

Portal HR \ Actual \ Câștigi bani și beneficii extrasalariale: recomandă cardul de masă Edenred

Companie mare, companie mică? Angajat sau angajator? Nu contează: beneficiile cardurilor de masă sunt mari pentru toată lumea. Iar recomandarea unei companii care ar avea de câștigat de pe urma cardurilor de masă Edenred vine cu un beneficiu suplimentar: un premiu de până la 450 de lei.

Pentru a ajuta companiile să își țină angajații mulțumiți, dar și pentru a le oferi angajaților beneficiul pe care și-l doresc, Edenred îi premiază pe cei ce le recomandă companii care vor să ofere carduri de masă ca beneficiu extrasalarial.

Premii: între 150 și 450 de lei net pentru recomandarea cardurilor de masă Edenred

Campania „Recomandă o companie și Edenred te răsplătește” se adresează celor care doresc să aducă avantajele cardurilor de masă la locul lor de muncă și îi recompensează pe aceștia cu premii între 150 și 450 de lei net, sume ce vor fi transferate direct pe card.

Pașii sunt simpli

Cei interesați trebuie, în primul rând, să completeze formularul de pe site cu datele lor personale și cu datele companiei pe care o recomandă. Edenred va contacta compania respectivă iar, la semnarea contractului pentru carduri de masă, cel care a făcut recomandarea va primi banii instant.

Valoarea premiilor variază în funcție de numărul de angajați ai companiei respective. Dacă firma pe care o recomanzi are între 2 și 10 angajați (iar valoarea minimă a comenzii de carduri de masă este de 1.000 de lei), premiul este de 150 de lei. Pentru companiile recomandate cu 11 – 20 de salariați (valoare minimă de comandă: 5.300 de lei), premiul este de 250 de lei. Cei care recomandă firme cu 21 – 50 de angajați (comandă minimă, 10.000 de lei) primesc 350 de lei, iar premiile de 450 de lei ajung către cei care înscriu companii cu peste 50 de angajați (comandă minimă, 25.000 de lei).

Beneficiile cardurilor de masă Edenred

Peste 20.000 de IMM-uri oferă carduri de masă ca beneficiu extrasalarial, iar angajații sunt pe deplin mulțumiți, acesta fiind beneficiul lor preferat.

O arată și cifrele: retenția de personal crește cu până la 20% când angajatorii oferă carduri de masă. Pe scurt, puterea de cumpărare a acestora crește și se bucură mai mult de pauzele de masă – fie că își comandă ceva de pe platformele de food delivery, fie că ies cu ceilalți colegi la restaurantul din apropiere.

Companiile pot acorda până la 35 de lei pe zi lucrată pentru fiecare angajat și economisesc mult comparativ cu acordarea aceleiași sume de bani în numerar. Mai exact, costurile angajatorilor scad cu până la 37%, fiind scutiți de plata taxelor sociale (25% pentru CAS, 10% pentru CASS și 2,25% pentru CAM) și având și 100% deductibilitate la plata impozitului pe profit.

De ce preferă companiile și angajații cardurile de masă Edenred

Pe lângă avantajele cardurilor de masă în sine, companiile aleg Edenred pentru că oferă un proces simplu și rapid de onboarding. Oferta și toate informațiile necesare ajung la cei interesați în câteva ore de la solicitare, iar semnarea contractului se realizează online, fără timp pierdut pe drum.

Există un comision unic de administrare, de 5 lei, iar cardurile sunt livrate gratuit și rapid, indiferent de dimensiunea comenzii, astfel încât angajații să poată profita de acest beneficiu cât mai curând.

În plus, numărul mare de restaurante partenere Edenred și diversitatea culinară oferită de acestea contribuie semnificativ la satisfacția angajaților ce beneficiază de aceste carduri de masă.
Edenred este lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți și este partenerul de zi cu zi la locul de muncă, conectând 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări.
Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajatilor), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Materialul prezentat face parte dintr-o serie dedicată PortalHR și susținută de Edenred pentru a descoperi beneficiile cardurilor tematice dedicate angajaților din companii. 

Sursă foto: Shutterstock

Data articol: octombrie 31, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam