Hot Now

Contractarea în coaching

05 10 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 4.019 afisari

Echipa Coaching Support Group Bucuresti vă invită pe data de 13 octombrie 2011, între orele 18:30 – 21:00 la o nouă întâlnire.

Mihai Popa-Radu (Coach-ul Anului în 2008 și 2010) și Raluca Mohanu sunt doi dintre cei mai experimentați coach-i români pe zona de Executive Coaching. Ei sunt, de asemenea, alumni ai Noble Manhattan, oferindu-și acestei comunități serviciile și expertiza din pozițiile de Final Assessor și respectiv Mentor.

În paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success și Steps for Change, Mihai și Raluca colaborează în cadrul The Coaching Partnership, primul parteneriat din România dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizații.

În cadrul intâlnirii facilitate de Coaching Support Group, Mihai și Raluca vor împărtăși din experiența lor, abordând teme diverse subsumate conceptului de “contractare”, printre ele numărându-se:

– Crearea unei relații Adult-Adult

– Poziționarea ca Partener, nu “furnizor de servicii”

– Contractele bi- , tri- și multilaterale

– Componenta comercială a contractării în coaching

– Prețul mic – prieten sau dușman al coach-ului

Programul evenimentului este următorul:

18:30-20:00: Sesiune de discuții cu Mihai Popa-Radu și Raluca Mohanu

20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel:

Peer coaching/ Sesiuni de coaching gratis oferite invitaților/ Grup de discuții.

Înscrie-te acum, completând formularul de participare.

Coaching Support Group – Bucuresti este un program de întâlniri lunare, dezvoltat de către Noble Manhattan U.K., coordonat de Alina Buzatu – Coach Support Leader și echipa din care fac parte: Ana Maria Vrînceanu, Andreea Voroneanu, Carmen Popișteanu, Cristina Eremia,  Irina Toma, Oana Mihăilescu și Paul Adrian Costin. Descoperiți mai multe despre grup aici.

Evenimentul este destinat celor interesați de dezvoltarea personala și profesionala prin coaching. Prin participarea la aceste întâlniri veți descoperi soluții practice de dezvoltare a businessului, networking, noutăți privind piața coachingului din România, toate concentrate în 2 ore de discuții interesante.

Locația: Centrul de training Noble Manhattan în cadrul Avalon Management

(Avalon Management-”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala” este partener Noble Manhattan; persoana de contact: Paul Adrian Costin, avalon.management.office@gmail.com; tel. 0744 365 569)

Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1, (harta).

Participarea presupune o contribuție de 20 RON.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter