Hot Now

Contractarea în coaching

05 10 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 4.085 afisari

Echipa Coaching Support Group Bucuresti vă invită pe data de 13 octombrie 2011, între orele 18:30 – 21:00 la o nouă întâlnire.

Mihai Popa-Radu (Coach-ul Anului în 2008 și 2010) și Raluca Mohanu sunt doi dintre cei mai experimentați coach-i români pe zona de Executive Coaching. Ei sunt, de asemenea, alumni ai Noble Manhattan, oferindu-și acestei comunități serviciile și expertiza din pozițiile de Final Assessor și respectiv Mentor.

În paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success și Steps for Change, Mihai și Raluca colaborează în cadrul The Coaching Partnership, primul parteneriat din România dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizații.

În cadrul intâlnirii facilitate de Coaching Support Group, Mihai și Raluca vor împărtăși din experiența lor, abordând teme diverse subsumate conceptului de “contractare”, printre ele numărându-se:

– Crearea unei relații Adult-Adult

– Poziționarea ca Partener, nu “furnizor de servicii”

– Contractele bi- , tri- și multilaterale

– Componenta comercială a contractării în coaching

– Prețul mic – prieten sau dușman al coach-ului

Programul evenimentului este următorul:

18:30-20:00: Sesiune de discuții cu Mihai Popa-Radu și Raluca Mohanu

20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel:

Peer coaching/ Sesiuni de coaching gratis oferite invitaților/ Grup de discuții.

Înscrie-te acum, completând formularul de participare.

Coaching Support Group – Bucuresti este un program de întâlniri lunare, dezvoltat de către Noble Manhattan U.K., coordonat de Alina Buzatu – Coach Support Leader și echipa din care fac parte: Ana Maria Vrînceanu, Andreea Voroneanu, Carmen Popișteanu, Cristina Eremia,  Irina Toma, Oana Mihăilescu și Paul Adrian Costin. Descoperiți mai multe despre grup aici.

Evenimentul este destinat celor interesați de dezvoltarea personala și profesionala prin coaching. Prin participarea la aceste întâlniri veți descoperi soluții practice de dezvoltare a businessului, networking, noutăți privind piața coachingului din România, toate concentrate în 2 ore de discuții interesante.

Locația: Centrul de training Noble Manhattan în cadrul Avalon Management

(Avalon Management-”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala” este partener Noble Manhattan; persoana de contact: Paul Adrian Costin, avalon.management.office@gmail.com; tel. 0744 365 569)

Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1, (harta).

Participarea presupune o contribuție de 20 RON.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii

Economia globală va avansa în 2021 cu aproximativ 5%, fiind cea mai rapidă rată de creștere înregistrată în secolul 21, urmând să revină la nivelul dinainte de pandemie până la finalul anului curent sau, cel târziu, până la începutul anului viitor, arată raportul PwC Global Economic Watch 2021. Deși economia globală în ansamblu își va […]

Detalii

Guvernul a decis completarea cadrului normativ ce vizează zilele libere plătite acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor de până în 12 ani astfel încât să acorde dreptul la liberele plătite și din ianuarie 2021, până la finele anului școlar, în vară. Aceste libere se pot acorda doar în contextul în care școala se face online, iar […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter