Hot Now

Cum a fost la Business-Edu Forum 2012: Play, Learn, Perform

01 10 2012, Cristiana Constantinescu , Comenteaza, 3.514 afisari

Play, Learn, Perform este conceptul în jurul căruia s-a conturat cea de-a  IX-a ediție a Business-Edu Forum, desfășurată între 25 și 26 septembrie 2012, la Howard Johnson Grand Plaza, din București.

Forumul Business-Edu 2012 a marcat împlinirea a 100 de ani de la apariţia conceptului de role play – de unde şi tema aleasă.

Pe parcursul celor două zile ale Forumului s-au dezbătut teme actuale ale profesioniștilor din Learn&Development, precum Leadership Development. De asemenea, participanții au experimentat împreună jocul – pe care Frank Caplan îl considera activitatea cea mai utilă omului – pus în practică în strategiile de Learn&Development, evoluția de la clasicul role play la jocuri și aplicații mobile și conceptul de serious fun.

Programul a îmbinat trei sesiuni cu nouă key note speeches, studii de caz cu abordări pragmatice și 12 workshopuri. Au avut loc plenare animate, dezbateri, workshopuri interactive, concentrate asupra celor mai actuale subiecte ce animă industria și au fost prezentate soluții originale, care generează schimbarea pe care ne-o dorim în organizații.

S-a discutat despre procesul de învățare, despre atitudinile si comportamentele oamenilor in negociere, legătura dintre joc și Project Management, relația dintre originalitate și pragmatism sau importanța primelor cinci minute în cadrul unui training.

Business-Edu Forum 2012 a fost ultimul eveniment Business-Edu în formatul devenit deja clasic. Pentru 2013, organizatorii pregătesc un format diferit, în ton cu schimbările din spatele brandului Business-Edu, care înseamnă facilităţi moderne pentru oamenii din HR şi instrumente noi de promovare a clienţilor din consultanţă.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Atragerea și păstrarea talentelor sunt preocupări majore pentru angajatorii din întreaga lume, însă mai mult de o treime (35%) dintre angajați sunt susceptibili să renunțe la locul de muncă în următoarele 12 luni, Generația Z (38%) și milenialii (37%) fiind cei mai predispuși să plece, potrivit studiului EY 2023 Work Reimagined Survey. Sondajul constată o […]

Detalii
Gerke Witteveen, NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A., începând din 9 octombrie 2023. Gerke o înlocuiește pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. în ultimii șase ani, și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN. Gerke are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul […]

Detalii
Wellnessentially

Wellbeing.ro, unul dintre ei mai importanți furnizori de servicii de wellbeing din România, lansează parteneriatul cu Wellnessentially, o platformă digitală de wellness de ultimă generație care ajută angajatorii să reducă stresul angajaților și să își întărească cultura organizațională prin intermediul experienței gamificate, crescând astfel creativitatea, productivitatea și bună starea generală a acestora. Platforma Wellnessentially este […]

Detalii
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter