Hot Now

Cum a fost la Conferința Națională a Directorilor de Vânzări 2011

01 12 2011, Cristiana Constantinescu , Comenteaza, 3.255 afisari

Desfășurată în cadrul București Business Days, pe 30 noiembrie 2011, la Willbrook Platinum Business Center București, cea de a treia  Conferință Națională a Directorilor de Vânzări a căutat răspunsuri viabile la întrebarea: La ce să ne așteptăm în 2012?

Pe lângă discuțiile legate de Sales Leadership, strategii de creștere a vânzărilor, sales success accelerator sau strategii de creștere a randamentului echipei, s-a vorbit și despre sindromul Burnout.

Mădălina Uceanu (Career Coach & Senior HR Advisor, CareerAdvisor) a adus în discuție presiunea asupra vânzătorilor în vremuri de criză.

Ce este Sales burnout? Sentimentul de epuizare cuplat cu scăderea dramatică a interesului pe termen lung. Se recunoaște prin demotivare, frustrare, mânie, depresie sau probleme de sănătate, iar cauzele pot fi externe (criza, refuzul clienților) sau interne (stres, resurse ineficient folosite).

Soluțiile sunt coachingul, un people management inspirat și schimbarea indicatorilor (ce și cum măsoară managerul, cum își răsplătește angajații).

Leader-ul echipei este foarte important, este de părere și Cristian Gheran (MBA Tiffin University, Ohio, SUA, The John Maxwell Team România). O echipă este atât de puternică pe cât este leader-ul ei.

Un bun leader trebuie să aibă grijă în fiecare gest pe care îl face să nu își demotiveze echipa.

Ca o concluzie, fiecare manager ar trebui să se uite mai întâi la el însuși, să se gândească ce fel de manager este, cum își motivează echipa și câtă atenție acordă membrilor acesteia. Și, în funcție de ceea ce vede, să se gândească și la faptul că, uneori, unul sau mai mulți membri ai echipei se pot afla într-un blocaj din care ar putea ieși cu ajutorul managerului.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter