Hot Now

Cum pot HR-iștii să participe la viitoarele cursuri gratuite de resurse umane

04 09 2017, Avocatnet , Comenteaza, 2.457 afisari

Începând din data de 28 august, furnizorii de formare profesională, dar și alte organizații, vor putea solicita sprijin financiar pentru organizarea de cursuri și alte evenimente de formare. În categoria grupurilor-țintă al persoanelor eligibile să participe în mod gratuit la aceste cursuri de formare profesională se regăsesc și specialiștii HR din întreprinderi, alături de managerii din diverse departamente sau de antreprenorii care își conduc singuri propriile afaceri. În articolul de mai jos sunt detaliate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te înscrie, în viitor, pe lista beneficiarilor acestor evenimente de instruire.

Cererile de finanțare vor fi depuse, începând cu data de 28 august, timp de o lună, de către furnizorii de formare profesională acreditați, organizațiile sindicale sau patronale, dar și de către diverse alte categorii de beneficiari eligibili cu personalitate juridică.

După parcurgerea etapelor de verificare a eligibilității, beneficiarii selectați pentru finanțare vor organiza cursuri și evenimente de formare profesională dedicate specialiștilor HR din departamentele de resurse umane și managerilor aflați la conducerea diverselor departamente ale întreprinderilor. În plus, sunt eligibili să participe la aceste cursuri și antreprenorii care își conduc în mod independent propriile afaceri.

Se vor organiza cursuri de manager sau inspector resurse umane, iar informații suplimentare privind diversitatea cursurilor pe care acești specialiști le pot urma au fost detaliate în cadrul acestui articol.

Doar angajații cu contract individual de muncă pot participa

În cadrul apelului de proiecte dedicat programului România Profesională – Resurse umane competitive, grupul țintă eligibil cuprinde specialiștii HR care îndeplinesc următoarele condiții de eligibilitate:

  1. sunt angajați cu contract individual de muncă cu normă întreagă sau cu timp parțial de muncă;
  2. își desfășoară activitatea în cadrul departamentelor de resurse umane ale întreprinderilor.

Citește tot articolul pe Avocatnet:  Condițiile de îndeplinit pentru HR-iști ca să participe la viitoarele cursuri gratuite de resurse umane.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste 60% dintre tinerii cu vârsta între 15 și 24 de ani de la nivel global (830 de milioane de persoane) nu vor avea competențele necesare pentru piața muncii în 2030, inclusiv cele pentru tranziția la economia verde, arată raportul ”Why the world needs to upskill young people to enable the net zero transition”, realizat […]

Detalii

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter