Hot Now

Descoperă Avocatura de Afaceri

29 05 2012, Avocatnet , Comentariile sunt închise pentru Descoperă Avocatura de Afaceri, 1.104 afisari

Societatea Civilă de Avocați Ionescu și Sava organizează în perioada 2-6 iulie 2012, Școala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri”, eveniment care se adresează studenților la Drept, absolvenți ai anului 3 de studiu și care va avea loc la Poiana Brașov, Pensiunea Heraldic Club. 

Aflată la a doua ediție, Școala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri” va reuni 20 de studenți ai facultăților de Drept din România și îi va pune față în față cu specialiști în dreptul afacerilor pentru a discuta despre cele mai importante aspecte din acest domeniu. Școala de Vară are ca scop atât informarea și inițierea studenților în avocatura de afaceri prin exemple practice și studii de caz, cât și clarificarea eventualelor nelămuriri în ceea ce privește această ramură a Dreptului.

Pentru a te înscrie la Școala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri” trebuie să accesezi pagina noastră web și să completezi într-o manieră cât mai originală formularul de înregistrare disponibil pentru descărcare. Acest formular trebuie trimis via email la beatrice@legalnet.ro . Data limită pentru înscrieri este 15 iunie 2012.

Cele mai originale 20 de aplicații vor fi selectate pentru a participa în mod gratuit la Școala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri”. Transportul, cazarea și masa vor fi asigurate de organizatori.

La finalul Școlii de Vară unul dintre studenții participanți va primi o bursă de studiu în cadrul Societății Civile de Avocați Ionescu și Sava.

Organizăm anual Școala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri” din dorința de a-i îndruma pe  studenții la Drept interesați de domeniul afacerilor către această carieră. Experiențele noastre în practică, studiile de caz și sfaturile pe care le vom oferi, le vor crea o imagine mai clară asupra avocaturii de afaceri. Vrem de a asemenea să trecem dincolo de băncile facultății și de cărți și să descoperim împreună una dintre cele mai frumoase ramuri ale avocaturii, așa cum este ea în practică.” – Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu și Sava.

“Am găsit în Școala de Vară o oportunitate de a cunoaște mediul și maniera în care se lucrează în domeniul dreptului afacerilor. Am putut cunoaște atât avocați, cât și magistrați specializați în acest domeniu care ne-au prezentat informații foarte folositoare pentru o viitoare carieră. După școala de vară, fiind anul 4, m-am axat pe studiul pentru licență și am păstrat legătura cu cei de la casa de avocatură Ionescu și Sava – Cezar Laurențiu Blănaru, câștigătorul primei ediții.

Am fost inițiați în tainele avocaturii de afaceri de către specialiști cu o vastă experiență în acest domeniu, am fost ajutați să înțelegem mai bine implicațiile acestei cariere și totodată am discutat și despre omul din spatele profesiei de avocat, cu toate trăirile și simțirile sale. Această experiență m-a ajutat să-mi conturez mai bine planurile de viitor, mi-a deschis apetitul pentru avocatură de afaceri și am învățat lucruri noi care-mi folosesc pe viitor.” – Mihaela Vlad, participant.

Scoala de Vară “Descoperă Avocatura de Afaceri” este un eveniment recomandat de: AvocatNet.ro

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter