Hot Now

Devino SuperCoach!

25 10 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.541 afisari

“(If) You have the competence, we give you the confidence!”

  • Ai absolvit un program de formare în coaching dar încă te intrebi când îți vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit să faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii și colegii de birou?
  • Continui să mergi la programe de formare sperând să-ți crească bussines-ul și tot nu se întâmplă nimic semnificativ?
  • Vrei să afli cum, chiar și în aceste vremuri de restriste, unii coach-i continuă să prospere?
  • Vrei să-ți înfrângi teama de a începe, în sfârșit, să te “vinzi” ca și coach?

Workshop-ul SUPERCOACH te va ajuta să devii un coach profesionist și prosper, abordând o multitudine de teme relevante precum:

  1. Cine sunt EU? Cum să îmi identific și să îmi formulez brandul personal. Formularea misiunii personale. Identificarea stilului meu de coaching în funcție de cine sunt și cu cine vreau sa lucrez. Atu-urile unui coach autentic (echidistanță, prezență, inteligență emoțională).
  2. De ce EU? Cum să îmi comunic brandul personal și să îmi atrag clienții doriți. Marketing, promovare & procesul de vanzare în coaching. Concurența în coaching – justificată sau nu? Trăsăturile “soloprenorilor” de succes. Cum “intru” la clienți – cold-calling sau networking? Construirea unei strategii și a unor mesaje de vânzare eficiente.
  3. Cum să am EU succes? Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relații Adult – Adult. Stabilirea clară a rolurilor. Contracte de coaching. Cum calculez prețul corect al serviciilor de coaching, modalități de plată. Tehnici de negociere în contractele de coaching. Etica de afaceri în coaching.

Facilitatori: Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului în 2008 și 2010 și Raluca Mohanu (www.steps4change.ro), doi dintre cei mai experimentați coach-i români din zona de Executive Coaching. În paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro ) si Steps for Change (www.steps4change.ro), Mihai și Raluca colaborează în cadrul The Coaching Partnership (www.coaching-partnership.ro), primul parteneriat din Romania dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizații.

Date de desfasurare: 25 – 27 noiembrie, orele 09:00 – 18:00.

Locația:

Sala FOCUS a Centrului Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București.

Investiția ta:

Prețul acestui workshop intensiv de 3 zile este de 550 Euro, inclusiv TVA. Prețul include costul workshop-ului, al materialelor de curs precum și 2 pauze de cafea/zi; mesele de prânz nu sunt incluse.

Află mai multe despre workshop și despre cum poți să te inscrii aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter