Hot Now

Devino SuperCoach!

25 10 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.603 afisari

“(If) You have the competence, we give you the confidence!”

  • Ai absolvit un program de formare în coaching dar încă te intrebi când îți vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit să faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii și colegii de birou?
  • Continui să mergi la programe de formare sperând să-ți crească bussines-ul și tot nu se întâmplă nimic semnificativ?
  • Vrei să afli cum, chiar și în aceste vremuri de restriste, unii coach-i continuă să prospere?
  • Vrei să-ți înfrângi teama de a începe, în sfârșit, să te “vinzi” ca și coach?

Workshop-ul SUPERCOACH te va ajuta să devii un coach profesionist și prosper, abordând o multitudine de teme relevante precum:

  1. Cine sunt EU? Cum să îmi identific și să îmi formulez brandul personal. Formularea misiunii personale. Identificarea stilului meu de coaching în funcție de cine sunt și cu cine vreau sa lucrez. Atu-urile unui coach autentic (echidistanță, prezență, inteligență emoțională).
  2. De ce EU? Cum să îmi comunic brandul personal și să îmi atrag clienții doriți. Marketing, promovare & procesul de vanzare în coaching. Concurența în coaching – justificată sau nu? Trăsăturile “soloprenorilor” de succes. Cum “intru” la clienți – cold-calling sau networking? Construirea unei strategii și a unor mesaje de vânzare eficiente.
  3. Cum să am EU succes? Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relații Adult – Adult. Stabilirea clară a rolurilor. Contracte de coaching. Cum calculez prețul corect al serviciilor de coaching, modalități de plată. Tehnici de negociere în contractele de coaching. Etica de afaceri în coaching.

Facilitatori: Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului în 2008 și 2010 și Raluca Mohanu (www.steps4change.ro), doi dintre cei mai experimentați coach-i români din zona de Executive Coaching. În paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro ) si Steps for Change (www.steps4change.ro), Mihai și Raluca colaborează în cadrul The Coaching Partnership (www.coaching-partnership.ro), primul parteneriat din Romania dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizații.

Date de desfasurare: 25 – 27 noiembrie, orele 09:00 – 18:00.

Locația:

Sala FOCUS a Centrului Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București.

Investiția ta:

Prețul acestui workshop intensiv de 3 zile este de 550 Euro, inclusiv TVA. Prețul include costul workshop-ului, al materialelor de curs precum și 2 pauze de cafea/zi; mesele de prânz nu sunt incluse.

Află mai multe despre workshop și despre cum poți să te inscrii aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Investițiile cumulate ale guvernelor și companiilor în îmbunătățirea competențelor și recalificarea forței de muncă ar conduce la  o creștere a  PIB global cu 6,5 trilioane de dolari și ar crea 5,3 milioane de locuri de muncă până în 2030, potrivit raportului “Upskilling for Shared Prosperity”, lansat la Davos de PwC și Forumul Economic Mondial. China […]

Detalii

40% dintre angajați spun că acasă au lucrat mai mult și mai eficient Sondaj Undelucram.ro despre impactul pandemiei asupra angajaților și angajatorilor Marketingul și HR-ul, departamentele cele mai afectate de pandemie O treime dintre companii au făcut disponibilizări 1 din 5 angajați și-a pierdut locul de muncă Persoanele necalificate și cu studii medii – cei […]

Detalii

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter