Hot Now

Devino SuperCoach!

25 10 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 4.346 afisari

“(If) You have the competence, we give you the confidence!”

  • Ai absolvit un program de formare în coaching dar încă te intrebi când îți vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit să faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii și colegii de birou?
  • Continui să mergi la programe de formare sperând să-ți crească bussines-ul și tot nu se întâmplă nimic semnificativ?
  • Vrei să afli cum, chiar și în aceste vremuri de restriste, unii coach-i continuă să prospere?
  • Vrei să-ți înfrângi teama de a începe, în sfârșit, să te “vinzi” ca și coach?

Workshop-ul SUPERCOACH te va ajuta să devii un coach profesionist și prosper, abordând o multitudine de teme relevante precum:

  1. Cine sunt EU? Cum să îmi identific și să îmi formulez brandul personal. Formularea misiunii personale. Identificarea stilului meu de coaching în funcție de cine sunt și cu cine vreau sa lucrez. Atu-urile unui coach autentic (echidistanță, prezență, inteligență emoțională).
  2. De ce EU? Cum să îmi comunic brandul personal și să îmi atrag clienții doriți. Marketing, promovare & procesul de vanzare în coaching. Concurența în coaching – justificată sau nu? Trăsăturile “soloprenorilor” de succes. Cum “intru” la clienți – cold-calling sau networking? Construirea unei strategii și a unor mesaje de vânzare eficiente.
  3. Cum să am EU succes? Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relații Adult – Adult. Stabilirea clară a rolurilor. Contracte de coaching. Cum calculez prețul corect al serviciilor de coaching, modalități de plată. Tehnici de negociere în contractele de coaching. Etica de afaceri în coaching.

Facilitatori: Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului în 2008 și 2010 și Raluca Mohanu (www.steps4change.ro), doi dintre cei mai experimentați coach-i români din zona de Executive Coaching. În paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro ) si Steps for Change (www.steps4change.ro), Mihai și Raluca colaborează în cadrul The Coaching Partnership (www.coaching-partnership.ro), primul parteneriat din Romania dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizații.

Date de desfasurare: 25 – 27 noiembrie, orele 09:00 – 18:00.

Locația:

Sala FOCUS a Centrului Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București.

Investiția ta:

Prețul acestui workshop intensiv de 3 zile este de 550 Euro, inclusiv TVA. Prețul include costul workshop-ului, al materialelor de curs precum și 2 pauze de cafea/zi; mesele de prânz nu sunt incluse.

Află mai multe despre workshop și despre cum poți să te inscrii aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste 60% dintre tinerii cu vârsta între 15 și 24 de ani de la nivel global (830 de milioane de persoane) nu vor avea competențele necesare pentru piața muncii în 2030, inclusiv cele pentru tranziția la economia verde, arată raportul ”Why the world needs to upskill young people to enable the net zero transition”, realizat […]

Detalii

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter