Hot Now

Dezvoltare antreprenoriala pentru formatori

20 05 2011, Mihail Musat , Comenteaza, 5.467 afisari

In luna martie 2009 incepea povestea unui proiect caruia i-am spus atunci “Incotro?”. Era o intrebare care nu imi dadea pace nici macar in anul sabatic. Pentru ca in acel moment domeniul incotro.ro era deja luat, am decis sa lansez proiectul pe site-ul whichway.ro. Astfel, in timp proiectul a ajuns sa se numeasca WhichWay (ceea ce se dovedeste foarte util avand in vedere recentele lui perspective globale).

In timp am ajuns sa imi clarific (prin impactul pe care l-am observat in viata participantilor) ca WhichWay este de fapt un model de grup suport de dezvoltare personala. Mai exact, WhichWay este foarte bine reprezentat ca fiind “Self leadership (coaching) support groups”. Un context de coaching de grup bazat pe elemente de self-coaching.

Dupa doi ani de activitate in care am fost singurul facilitator WhichWay si in care am avut si co-facilitatori, am decis sa lansez un program de formare de facilitatori. Programul este ideal, atat ca formare, cat si ca scoala de antreprenoriat si freelancing pentru traineri, coachi si terapeuti, dar si pentru orice persoana interesata de dezvoltarea personala si profesionala care nu are (inca) nici o formare in domeniu.

Dezvoltare antreprenoriala

In contextul in care sunt multi formatori care au o nevoie foarte puternica de cunostinte de branding personal, marketing si vanzari (intr-un cuvant: antreprenoriat), programul este dezvoltat pe patru dimensiuni:

  • Dezvoltare personala (self-coaching)
  • Dezvoltare profesionala (abilitati de formator)
  • Dezvoltare antreprenoriala (dezvoltarea afacerii de freelancer)
  • Post formare, gratuit: comunitate de practica, comunicare si dezvoltare antreprenoriala

Da, programul nu va fi doar un modul de formare, ci va avea o dimensiune antreprenoriala foarte importanta, dimensiune care poate duce la recuperarea investitiei in programul de formare chiar in timpul formarii sau in primele 1-3 luni dupa formare (in functie de prioritatile celui aflat in formare).

Citeste mai multe despre programul Which Way aici. Afla cine este si ce face Mihail Musat citind profilul sau de LinkedIn.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter