Secțiune susținută de

Fii tu cel care pune pe primul loc dorințele amânate ale angajaților tăi

Portal HR \ Actual \ Fii tu cel care pune pe primul loc dorințele amânate ale angajaților tăi

Viața ne oferă mereu motive să amânăm ce ne dorim. Visurile noastre se pierd uneori în agitația de zi cu zi. Prioritizăm proiecte și task-uri și ne gândim că vom avea suficient timp mai târziu să ne ocupăm și de noi.

Este abordarea multora dintre angajații tăi, care aleg să prioritizeze mereu altceva sau pe altcineva înaintea propriei persoane. Fără să știe că și ei sunt la fel de importanți.

De Crăciunul acesta, fii tu cel care pune pe primul loc dorințele amânate ale angajaților tăi. Arată-le grija ta și ajută-i să-și transforme visurile în realitate oferindu-le Cardul Cadou Edenred.

Ei câștigă libertatea de a-și alege în sfârșit cadoul perfect pentru ei, iar tu câștigi loialitatea lor, recunoștința și o echipă mai motivată. În plus, ai:

  • 100% scutire la taxele sociale, în limita a 300 lei per angajat și/sau fiecare copil minor al acestuia,
  • deductibilitate în limita a 5% din fondul anual de salarii,
  • zero impozitare pentru compania ta,
  •  acces la cea mai variată și vastă rețea de comercianți parteneri.

Într-o lume plină de agitație, angajații se găsesc adesea captivi în tumultul responsabilităților zilnice, abandonând uneori visurile lor personale. Dacă vă doriți să puneți în lumină acele pasiuni și vise pe care angajații le amână din diverse motive, cum ar fi lipsa de timp sau resurse financiare, cardul cadou Edenred deschide o fereastră de oportunități pentru a transforma aceste amânări în realitate. Totodată, un astfel de cadou are focus pe conexiunea emoțională dintre angajatori și angajați, încurajând companiile să investească în fericirea și satisfacția personală a echipei lor sub formă de carduri cadou.

Cardul nu este doar un simplu instrument financiar; este un simbol al sprijinului și recunoașterii din partea companiei față de angajați, oferind nu doar mijloacele necesare, ci și o dovadă de grijă și o metodă de loializare, de consolidare a relației cu salariații.un gest emoționant în perioada dedicată faptelor bune și cadourilor. Totodată, este o modalitate de a aduce bucurie și satisfacție în inimile angajaților într-un moment special al anului, subliniind importanța conexiunii între companie și membrii săi într-un mod autentic și generos.

Angajații care utilizează cardurile cadou se bucură de o experiență de utilizare facilă, rapidă și sigură. Indiferent dacă optează pentru plata cu cardul sau direct cu telefonul mobil, prin Edenred Pay, Google Pay sau Apple Pay, aceștia au acces la o rețea diversificată de comercianți parteneri din domenii variate, precum frumusețe, modă, sport, cultură, IT, învățare, home&deco și restaurante. Prin utilizarea cardului cadou, angajații beneficiază și de scutirea de la plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale, oferindu-le astfel oportunitatea de a-și îndeplini dorințele cu beneficii fiscale semnificative. Cardul cadou nu este doar un cadou de sărbători, ci și o modalitate practică și avantajoasă de a sprijini angajații în realizarea aspirațiilor personale.

Idei de cadouri pentru angajați

Photo by Mel Poole on Unsplash

Pentru cei pasionați de un stil de viață activ, cardul cadou Edenred se poate folosi în magazinele de specialitate precum Sport Vision, Under Armour sau Hervis. De la încălțăminte performantă la echipamente de alergare de ultimă generație, angajații pot achiziționa tot ceea ce își doresc pentru a-și îmbunătăți activitatea fizică.

Pentru cei care visează la o zi de relaxare și răsfăț, cardul cadou oferă acces la Therme, un paradis al spațiului termal și al tratamentelor de înfrumusețare. Cu acest card, se deschid porțile către un univers al relaxării totale.

Pentru cei dornici să exploreze și să trăiască experiențe inedite, Smartexperience.ro devine partenerul ideal. De la cursuri de gătit la aventuri extreme sau escapade romantice, angajații pot alege dintr-o varietate de activități care să le îndeplinească dorințele amânate, toate putând fi achiziționate cu Edenred Cadou.

Iubitorii de tehnologie pot folosi cardul cadou la parteneri precum Altex sau eMAG. De la gadgeturi inovatoare la ultimele modele de telefoane, opțiunile sunt nelimitate.

Flexibilitatea cardului Edenred Cadou

Un avantaj semnificativ al cardului cadou Edenred este flexibilitatea sa. Angajații pot alege singuri cum doresc să-și împlinească dorințele amânate. Fie că este vorba de o experiență de călătorie, un curs de dezvoltare personală sau achiziționarea unui obiect de dorință, cardul oferă libertate totală în deciziile personale. Cardul Edenred Cadou poate fi utilizat în cea mai dezvoltată reţea de parteneri cu prezenţă naţională, care acoperă toate tipurile de produse și servicii: modă, bijuterii, IT&C, sport, amenajări interioare, hypermarket-uri etc. 

Beneficiile cardului Edenred Cadou

Printre beneficiile cardului cadou Edenred se numără și scutirea de 100% cu privire la taxele sociale, în limita a 300 lei / pentru fiecare angajat și/sau fiecare copil minor al acestuia, deductibilitate în limita a 5% din fondul anual de salarii, și zero impozitare la nivelul angajatorului. Pentru companiile care vor să ofere o sumă mai mare de 300 lei sub formă de card cadou, se aplică impozitul pe venit de 10% și contribuțiile sociale obligatorii.

Materialul prezentat face parte dintr-o serie dedicată PortalHR și susținută de Edenred pentru a descoperi beneficiile cardurilor tematice dedicate angajaților din companii. 

Data articol: noiembrie 20, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam