Secțiune susținută de

Globalworth a numit-o pe Ema Iftimie în funcţia de Managing Director pentru operaţiunile din România

Portal HR \ On the move \ Globalworth a numit-o pe Ema Iftimie în funcţia de Managing Director pentru operaţiunile din România
Ema Iftimie

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a numit-o pe Ema Iftimie în funcţia de Managing Director pentru operaţiunile din România, începând cu 1 decembrie 2023, odată cu retragerea lui Marian Popa din această functie.

Ema Iftimie lucrează de peste 25 de ani în real-estate, dintre care ultimii 10 ani în cadrul Globalworth România. Sub supravegherea sa, departamentul de leasing al Globalworth România a obținut rezultate remarcabile în prima jumătate a anului 2023, reușind să închiriere 100.000 mp de spațiu de birouri – o cifră semnificativă, având în vedere că cererea totală pe piață a fost de 188.000 mp. Ea și-a dovedit expertiza în negocierea unor contracte semnificative cu companii de vârf din industrie, gestionând în același timp o echipă de profesioniști în leasing și asigurând servicii personalizate pentru fiecare chiriaș.

Începând cu acest an, Ema a devenit membru al consiliului de administrație al Fundației Globalworth, unde s-a implicat activ în sprijinirea diverselor inițiative de responsabilitate socială corporativ.

“Îi sunt recunoscător lui Marian Popa pentru modul în care a condus operaţiunile din România în ultimii 3 ani extrem de dificili. După o carieră impresionantă de 50 de ani, Marian a decis să se pensioneze şi să se concentreze pe viaţa personală. Contribuţia lui a fost foarte valoroasă şi îi dorim toate cele bune în viitor. Numirea Emei Iftimie are ca scop îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri, consolidarea operaţiunilor locale şi dezvoltarea unui mediu de business dinamic şi productiv. Am toată convingerea că atât viziunea cât şi leadership-ul Emei vor aduce o valoare semnificativă în următoarea etapă de evoluţie în plan local a companiei.”, a spus Dennis Selinas, CEO al Globalworth.

Ema Iftimie are o o licenţă în sociologie şi psihologie şi diplome în management, negociere şi business planning.

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa  de Valori din Londra, cu o valoare combinată a portofoliului de 3,1 miliarde euro, la 30 iunie 2023. În Polonia, Globalworth este prezent în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Piteşti, Arad, Oradea şi Târgu Mureş.

Data articol: noiembrie 7, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam