Hot Now

Integral Coaching – Cum putem să ne ajutăm clienții să devină mai fericiți, nu doar mai performanți

23 10 2012, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.672 afisari

Împreună cu Mihai Popa-Radu vă invit la un dialog despre Integral Coaching – o metodă holistică de formare și de practică a coachingului.

Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja o experiență solidă în coaching, v-ați pus probabil întrebări de genul:

– Cum pot să îi ajut pe cei care vin la coaching cu dorința de a afla răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu cu adevărat?” și/sau “Ce să fac pentru a da cu adevărat sens vieții mele?”, când îmi e evident că modele precum SMART, GROW sau ACHIEVE nu îmi pot fi suficiente?

– Cum îi pot spune clientului meu cât de mult îl apreciez ca om și pentru că are curajul să se schimbe… în condițiile în care, teoretic, în coaching “nu putem oferi feedback”?

– Cum îl ajut pe client să își observe “punctele oarbe”, să și le accepte într-un mod matur și cum îl ajut să lucreze cu ele?

– Cum să devin eu însumi/însămi o persoanaă cu adevărat “integrată”, un om ale cărui minte, corp și esență spirituală sunt aliniate într-un mod profund și autentic?

– Cum pot antrena în demersul de coaching întreaga ființă a clientului – corp, minte, emoții și spirit- astfel încât să nu lucrez cu el “doar de la gât în sus”?

Integral Coaching vă poate oferi răspunsuri pertinente la aceste dileme. Este o abordare în care aprecierea clientului nu este doar încurajată, ci este primul pas obligatoriu în construirea relației de coaching, unde Soluția vine nu atât din îndeplinirea obiectivelor, ci din “noua poveste de viață” pe care clientul și-o însușește și pe care începe să o trăiască, în care “tema pentru acasă” a clientului include exerciții de auto-reflecție și exerciții fizice, precum și noi ritualuri zilnice.

Metoda Integral Coaching a fost dezvoltată de către James Flaherty, MCC, autorul cărții “Coaching – Evoking Excellence in Others” și fondatorul școlii New Ventures West.

Ca un preambul la întâlnirea noastra din 30 octombrie 2012, vă invităm să îl ascultați pentru 10 minute pe James povestind despre Integral Coaching:

Când? 30 octombrie 2012 – între orele 18:30 si 21:00

Unde? La sediul Mind Master din Strada Alexandru Borneanu nr 2.   HARTA

Taxa de participare:
– gratuit pentru membri ARC cu cotizația plătită la zi, în limita celor 6 sesiuni anuale
sau
– 50 RON

ÎNSCRIERE:

Pentru înscriere, vă rugaăm să completați formularul disponibil AICI

Pentru orice alte detalii, vă rugăm să ne contactați la contact@coaching-arc.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter