Hot Now

Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training

10 10 2012, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.012 afisari

Ești atras de catre participanți în jocuri manipulative? Îți este uneori dificil să ai o relație Adult-Adult cu participanții? Ți se întâmplă să folosești (prea) multă energie astfel încât la sfârșitul zilei te simți stors? Ai sentimentul că uneori asiști la “o piesă cunoscută” care se tot repetă în sala ta de curs?

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training” din data de 20-21 octombrie 2012.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și de Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • eviți “jocurile psihologice ”în sala de training și folosești energia lor în scop creativ
  • dezvolți relatii mature, de tip Adult-Adult cu participanții
  • îți dezvolti intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat

Ce înveți în acest program avansat:

1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbra” în rolul de trainer. Înțelegi cum poți evita să fii atras către rolurile de Salvator, Victimă sau Persecutor.

2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training

3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum contribui la fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit.

Cum se va desfășura:

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul învingătorilor (Acey Choy).

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Înscrie-te acum trimițând e-mail la diana.catana@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067  Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

Taxa de participare:

800 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai multi participanți)

Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training găsești pe www.irt.ro/traininguri-deschise, informații despre cursurile deschise Steps4Change găsești pe www.steps4change.ro/articole/evenimente.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii

Economia globală va avansa în 2021 cu aproximativ 5%, fiind cea mai rapidă rată de creștere înregistrată în secolul 21, urmând să revină la nivelul dinainte de pandemie până la finalul anului curent sau, cel târziu, până la începutul anului viitor, arată raportul PwC Global Economic Watch 2021. Deși economia globală în ansamblu își va […]

Detalii

Guvernul a decis completarea cadrului normativ ce vizează zilele libere plătite acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor de până în 12 ani astfel încât să acorde dreptul la liberele plătite și din ianuarie 2021, până la finele anului școlar, în vară. Aceste libere se pot acorda doar în contextul în care școala se face online, iar […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter