Hot Now

Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training

10 10 2012, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.848 afisari

Ești atras de catre participanți în jocuri manipulative? Îți este uneori dificil să ai o relație Adult-Adult cu participanții? Ți se întâmplă să folosești (prea) multă energie astfel încât la sfârșitul zilei te simți stors? Ai sentimentul că uneori asiști la “o piesă cunoscută” care se tot repetă în sala ta de curs?

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training” din data de 20-21 octombrie 2012.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și de Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • eviți “jocurile psihologice ”în sala de training și folosești energia lor în scop creativ
  • dezvolți relatii mature, de tip Adult-Adult cu participanții
  • îți dezvolti intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat

Ce înveți în acest program avansat:

1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbra” în rolul de trainer. Înțelegi cum poți evita să fii atras către rolurile de Salvator, Victimă sau Persecutor.

2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training

3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum contribui la fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit.

Cum se va desfășura:

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul învingătorilor (Acey Choy).

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Înscrie-te acum trimițând e-mail la diana.catana@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067  Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

Taxa de participare:

800 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai multi participanți)

Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training găsești pe www.irt.ro/traininguri-deschise, informații despre cursurile deschise Steps4Change găsești pe www.steps4change.ro/articole/evenimente.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt […]

Detalii

–   Prima platformă de wellbeing ce reunește peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora; –   Segmentarea în premieră a programelor pe cele două categorii de generații care constituie mai mult de 75% din forța de muncă: Generația X și Millennials; –   Programele sunt accesibile în 40% în formatul atelierelor experiențiale și […]

Detalii

Este un drept al angajatorilor să le stabilească angajaților lor obiective de performanță profesională, dar este o obligație a acestora față de angajați, începând de la momentul angajării, să le arate care sunt criteriile de evaluare profesională și care e procedura. Printre elementele obligatorii ale regulamentului intern regăsim, de altfel, criteriile și procedura de evaluare […]

Detalii

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment ce va avea loc în principalele orașe ale României și în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare. Seminariile vizează HR Managers & HR Directors, Payroll Managers, Manageri recrutare, Compensation & Benefits Managers, HR Specialists, Legal Managers, Directori Generali, Manageri […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter