Hot Now

Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training

10 10 2012, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.946 afisari

Ești atras de catre participanți în jocuri manipulative? Îți este uneori dificil să ai o relație Adult-Adult cu participanții? Ți se întâmplă să folosești (prea) multă energie astfel încât la sfârșitul zilei te simți stors? Ai sentimentul că uneori asiști la “o piesă cunoscută” care se tot repetă în sala ta de curs?

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Jocurile manipulării – cum să le eviți în sala de training” din data de 20-21 octombrie 2012.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training și de Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • eviți “jocurile psihologice ”în sala de training și folosești energia lor în scop creativ
  • dezvolți relatii mature, de tip Adult-Adult cu participanții
  • îți dezvolti intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat

Ce înveți în acest program avansat:

1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbra” în rolul de trainer. Înțelegi cum poți evita să fii atras către rolurile de Salvator, Victimă sau Persecutor.

2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training

3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum contribui la fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit.

Cum se va desfășura:

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul învingătorilor (Acey Choy).

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Înscrie-te acum trimițând e-mail la diana.catana@irt.ro, sau sunând la 0728.929.067  Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

Taxa de participare:

800 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai multi participanți)

Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training găsești pe www.irt.ro/traininguri-deschise, informații despre cursurile deschise Steps4Change găsești pe www.steps4change.ro/articole/evenimente.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter