Secțiune susținută de

Julian Walder este noul Head of Product Strategy and Development al WE AS WEB

Portal HR \ On the move \ Julian Walder este noul Head of Product Strategy and Development al WE AS WEB

WE AS WEB, companie de dezvoltare software, a anunțat că îl cooptează pe Julian Walder la conducerea noii divizii de Product Strategy & Development.

„Julian Walder este un profesionist experimentat care ne va completa capabilitățile echipei noastre și va aduce un plus de inovație. Prin noua noastră divizie, putem transforma facil ideile în produse și putem acoperi integral fluxul de dezvoltare a produselor digitale, de la concept pana la lansarea pe piață. Cu ajutorul unei echipe complete de specialiști în strategie și produs, marketing si dezvoltare software, de acum oferim servicii complete de analiză a pieței, design de produs, dezvoltare agile, lansare pe piață și product lifecycle management”, declară Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

Divizia de Product Strategy & Development se adresează atât start-up-urilor care vor să dezvolte un produs nou, dar și companiilor mari care au deja produse lansate – situație în care WE AS WEB se integrează cu echipele existente, aduce un plus de experiență, strategie aplicată nevoilor și maximizează relevanța produsului.

“Sunt un adept al ideii că tehnologia, atunci când este folosită în scopuri benefice, poate îmbunătăți semnificativ viețile oamenilor. Așa s-a întâmplat cu toate produsele dezvoltate până în prezent, indiferent că au fost soluții de mobilitate, fintech sau alte platforme digitale complexe. WE AS WEB s-a dovedit a fi una dintre cele mai dinamice echipe, cu un set fantastic de talente. Împreună vom putea accelera dezvoltarea și lansarea unor produse digitale care să includă cele mai avansate tehnologii ale momentului”, adaugă Julian Walder, Head of Product Strategy and Development, WE AS WEB.

Anterior integrării în echipa WE AS WEB, Julian Walder,cunoscut în mediul de afaceri sub numele Iulian Pădurariu, a fost Director de Marketing și Consultant de Afaceri pentru companii locale importante și fondator al unor startup-uri de pionierat precum Pony Car Sharing și SeedBlink equity crowdfunding. Cu o bogată experiență de strategie și dezvoltare de produs, este recunoscut pentru pasiunea sa de a căuta soluții noi care generează valoare utilizatorilor prin tehnologie, atât în lumea corporațiilor cât și în cea a startup-urilor.

Compania va încheia anul acesta cu peste 200 de profesioniști nou angajați în centrele sale din România, Moldova și Albania, expansiune conformă cu strategia eficientă de răspuns la nevoile în continuă evoluție ale pieței.

WE AS WEB a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de euro și un profit net de 2 milioane de euro. În septembrie, WE AS WEB a deschis și biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Olanda. În noile birouri, WE AS WEB are personal ce îmbină atât expertiză tehnică, dar și buna înțelegere a culturii locale și a nevoilor specifice ale business-urilor din țările respective. Echipele înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Despre WE AS WEB

Înființată în urmă cu 3 trei ani, WE AS WEB a devenit rapid una dintre cele mai mari companii IT din România, cu acționariat 100% românesc. În prezent, WE AS WEB oferă servicii de dezvoltare software companiilor din întreaga lume, printre care se numără România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA. Misiunea principală a companiei este de a oferi organizațiilor expertiza tehnică necesară pentru a le susține avansul tehnologic. 

Data articol: decembrie 11, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam