Secțiune susținută de

Liber la moțăit!

Portal HR \ HR Pedia \ Liber la moțăit!

Ostrich Pillow este perna de cap care-ti permite sa tragi un pui de somn unde vrei – la birou, în avion, în autobuz, sprijinit de-un stâlp, în parc și lista poate fi completată.

Noua invenție a aparut pornind de la statisticile care arată că o moțăială bună poate crește productivitatea cu 34%.

Se vinde în Marea Britanie și costă 65 lire sterline pentru adulți și 50£ pentru copii.

Ostrich Pillow este o idee a designerilor Key Portilla-Kawamura and Ali Ganjavian, care s-au cunoscut în timpul facultății la Londra în 1990 și au pornit împreună o firmă de design prin care să propună soluții simple, pornind de la nevoile de zi cu zi.

Ali spune despre acest produs că „petrecem atât de mult timp la serviciu, în fața unui ecran sau pe drumuri, încât ne-am gândit – ce-ar fi să creem ceva care să ne deconecteze și să ne facă să visăm.”

Fie că este vorba de un partener de viață zgomotos ori de copii agitați, îngrijorări legate de muncă ori de prea multe cafele seara, realitatea de astăzi spune că unul din trei britanici suferă de probleme cu somnul. Studiul de anul trecut, Great British Sleep Survey, a arătat că cei care nu apucă să picotească suficient au de trei ori probleme mai mari de concentrare și sunt expuși de două ori mai mult la problemele de cuplu, plus au o stare proastă, morocănoasă față de cei care dorm fără probleme.

Perna de cap se produce în Spania, iar compania celor doi a primit 1.400 de comenzi doar în prima lună de la lansare. Are propriul săculeț de păstrare și poate fi comandată și cu mesaje sau desene inscripționate.

Având în vedere că ține și cald, iar pe noi ne așteaptă o iarnă grea conform meteorologilor, singura chestiune care mai rămâne de stabilit este: voi ați purta o astfel de pernă pe cap?

Eu nu sunt vreo somnoroasă, așa că pas. Dar de frig, parcă ar fi bună. 🙂

Sursa: dailymail.co.uk.

Data articol: noiembrie 1, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam