Secțiune susținută de

Life Design Workshop: 9 februarie 2019, București

Portal HR \ HR Pedia \ Life Design Workshop: 9 februarie 2019, București

Începutul de an e un moment bun pentru așezarea unor intenții care să ne aducă o stare de well-being pe toate palierele importante pentru noi, iar experiența de Life Design poate fi un catalizator pentru asta.

Workshop-ul vine în întâmpinarea oricui vrea să își asume un rol activ în propria viață, oricui este pregătit să își asculte valorile mai degrabă decât fricile, oricui decide că va începe să ia propriile hotărâri chiar dacă ele nu vor fi conforme cu așteptările celorlalți.

Am lansat experiența de Life Design în toamna lui 2018 și peste 40 de persoane au participat deja, o parte dintre ele beneficiind și de ședințe de coaching 1:1 pentru a lucra la propriile obiective.

Nu promit quick fix-uri și nici rețete de succes, ci te invit să dăm împreună startul unei călătorii spre tine, spre o viață de care să îți fie drag și care te face să te simți împlinit.

5 motive să vii la workshop-ul de Life Design:

  1. Vei afla la ce nivel de conștiință ești acum, respectiv care e filtrul prin care privești și interpretezi lumea.
  2. Vei înțelege care sunt cele mai importante valori ale tale acum.
  3. Vei respira ușurat să afli că De ce-ul tău nu este o destinație bătută în cuie.
  4. Vei ști ce pași concreți poți face pentru a trăi o viață cu sens.
  5. Vei cunoaște oameni care pornesc în aceeași călătorie ca tine chiar dacă drumurile voastre merg în direcții diferite.

Mi-ar face mare plăcere să ne vedem la workshop, dacă și tu simți că e momentul potrivit să participi.

Mai multe detalii despre program și înscriere poți găsi aici și aici.

Data articol: ianuarie 15, 2019

Sunt mama a doi copii - un băiețel și o fetiță - care mă ajută să redescopăr micile plăceri ale vieții în fiecare zi. Am ales să lucrez în training pentru că îmi place să îi ajut pe cei care își doresc să se dezvolte și să își îmbunătățească abilitățile și cred cu tărie că atunci când știi clar de ce vrei să faci un lucru găsești motivația necesară să îl obții.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam