Secțiune susținută de

O noua dimineață de coaching… despre decizii

Portal HR \ Evenimente \ O noua dimineață de coaching… despre decizii

Atunci când îți evaluezi orice decizie, cum știi că e cea potrivită? Chiar, cum ar fi viața dacă …ai ști, pur și simplu ai ști de fiecare dată care sunt deciziile bune? Și mai mult, cum ar fi dacă …ai ști cu siguranță că vei lua numai decizii bune? Sau cum ai trăi dacă ai avea complet, dar complet încredere în capacitatea de a identifica cele mai bune opțiuni pentru tine, în fiecare clipa?

Ei bine, modul prin care poți să ajungi să funcționezi exact așa este, de fapt, destul de simplu!

Adevarul e că aș putea să îți descriu acest mod de a fi și de a hotărî în doar cateva paragrafe. Bineînțeles, cuvintele mele ar deveni, cu timpul, un fel de mică observație, la baza paginii pe care scrie mare “DECIZII”, în conștiința ta. Sau chiar vor dispărea, după ceva vreme, complet.

Puterea coachingului este aceasta: îți dă și “textul”, dar nu pentru citit, ci pentru experimentat. Direct. Cu mine, cu ajutorul, îndrumarea și experiența mea de mai bine de 10 ani de coaching în România.

Iar dacă ești printre cei care sunt deja cu mintea limpede, cei care pornesc deschiși și doritori să experimenteze ceva nou și de foarte mare impact, cu siguranță îți rămâne o întrebare: “OK, ce este de făcut acum?”. Păi…e din nou simplu: aceleași două afirmații de sus îți pot deveni călăuze, ghizi caătre decizii și alegeri din ce în ce mai bune. Asta e cheia.

Te invit să vii la Dimineața de Coaching 2: Decizii, Alegeri și Riscuri, sâmbătă, 28.04.2012.

Detaliile de participare sunt simple, la fel ca data trecută.

Decizia ta!

 

Data articol: aprilie 20, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam