Secțiune susținută de

Participă la Cursul certificat internațional de NLP, Time Line Therapy și Hipnoza

Portal HR \ Evenimente \ Participă la Cursul certificat internațional de NLP, Time Line Therapy și Hipnoza

Tehnicile, principiile din NLP, Time Line Therapy™ şi Hipnoză funcţionează de fiecare dată şi te ajută să descoperi resurse interioare pe care nici nu bănuiai că le ai!

De ce să participi la acest curs?

Pentru că este cea mai puternică şi completă experienţă de dezvoltare personală prin care poţi trece într-un timp scurt – cursul durează 7 zile. Este o concentrare de experienţe de învăţare şi descoperire care duc de fiecare dată la a facilita pentru participanţi schimbarea pe care aceştia şi-o doresc.

Pentru că este un curs ţinut de traineri internaţionali cu experienţă de peste 20 ani în conducerea de programe de dezvoltare personală dar şi de traininguri corporate. Cei doi traineri, Sally Jackson şi Jan Versteeg s-au certificat cu John Grinder (fondatorul NLP-ului) şi Robert Dilts (unul dintre primii master traineri certificaţi). Câteva din companiile cu care lucrează Sally şi Jan sunt Shell, Vodafone, Panasonic, Mars, NetJets, Henley Management School, Samsung, Burberry şi Adidas.

Pentru că vrei să înveţi despre Hipnoză şi Time Line Therapy™ precum şi despre NLP într-un grup de oameni de business la fel de hotărâţi să se dezvolte şi vei fi certificat internaţional, atestând competenţele pe care le-ai dobândit.

Pentru că vrei să ştii cum să faci să îți atingi de fiecare dată toate obiectivele pe care ţi le propui în business sau acasă şi cum să te asiguri că acele obiective sunt congruente cu tine!

Ce se întâmplă dacă vei participa?

Te vei transforma, vei descoperi că ai resurse nebauite până atunci, vei găsi şi elimina credinţe care probabil au ajuns să te limiteze şi cu care trăieşti de atâta timp, încât nici nu le mai recunoşti. Vei face în tine schimbarea de care ai nevoie ca să ai parte de succesul pe care ţi-l doreşti.

Ce este acest program şi ce a însemnat el pentru mine?

Am mers la acest curs din dorinţa de a lucra la dezvoltarea mea personală şi pentru a mă ajuta să înţeleg şi să trec peste blocaje pe care începusem să le resimt atât în business cât şi acasă. A fost o experienţă extraordinară care m-a ajutat enorm. Odată ce am înţeles şi pătruns principiile NLP-ului, multe s-au luminat în mine. Spre exemplu, unul dintre principii spune “Perception is projection.” – aceasta înseamnă că ceea ce percep în ceilalţi este doar o proiecţie a mea şi are, prin urmare, legătură cu ceea ce este de fapt în mine. Am putut, înţelegând cu fiecare celulă acest principiu, să descifrez cum în toate situaţiile în care ajunsesem vreodată când cineva m-a enervat sau genul acela de situaţii în care consideram că “nu am chimie” cu o persoană, nu erau decât o oglindire a ceea ce nu rezolvasem în interiorul meu. Astfel mi-am dat seama ce din mine oglindeau acei oameni. Uneori în ceea ce se oglindea era vorba de disconfortul pe care îl aveam în legătură cu incertitudinea sau incapacitatea mea de a gestiona o persoană autoritară, spre exemplu. Este doar un mic exemplu prin care am ajuns să înţeleg că în orice situaţie am de fapt de ales: între a pune responsabilitatea în exteriorul meu şi a da vina pe ceilalţi pentru că o relaţie nu merge sau a-mi asuma responsabilitatea şi a vedea ce din mine iese la suprafaţă într-o relaţie şi la ce pot lucra pentru a face acea relaţie să meargă. Şi funcţionează perfect de fiecare dată!

Pe lângă principiile şi modul de gândire care stă la baza acestei filosofii de viaţă, am descoperit în curs tehnici care să mă ajute să lucrez cu mine şi cu ceilalţi din jururl meu, atât în business cât şi acasă. Spre exemplu sunt tehnici de setare a obiectivelor într-un fel care face că viitorul să fie la fel de cert ca trecutul. Aşa cum în trecutul meu am o amintire clară şi ştiu sigur că am fost în clasa I la şcoala primară, aşa pot acum să îmi pun în viitorul meu obiective pe care vreau să le ating şi pe care mi le asum şi ele devin la fel de certe ca trecutul, adică le ating de fiecare dată!

Time Line Therapy™ m-a ajutat să mă întorc la evenimente din trecut în care am trăit un eveniment emoţional semnificativ. În astfel de momente luăm decizii decizii personale pe care le generalizam de atunci încolo şi devin principii după care ne ghidăm viaţa, principii la nivel subconştient. Şi revăzând acum un astfel de moment din trecut (în care am luat o decizie de genul “nu prea sunt bună şi nu merit mare lucru”) cu resursele şi înţelegerea pe care le am în acest moment, am rupt lanţul de situaţii pe care mi le cream pentru a îmi susţine decizia luată atunci şi care, desigur, poate fusese corectă în trecut la momentul acelui eveniment, dar în nici un caz nu era un principiu sănătos care să îmi aducă bucurie şi success pe parcursul vieţii.

Vei avea ocazia în acest curs să te descoperi pe tine, care îţi sunt credinţele limitative, care îţi sunt momentele din viaţă în care ai formulat nişte principii după care îţi trăieşti viaţa şi care poate acum îţi stau piedică în a avea succes, orice înseamnă succes pentru tine. Şi este minunat că nu doar le descoperi, dar le şi schimbi, produci schimbarea de care ai nevoie! Şi după aceea ai toate tehnicile la îndemâna să continui să lucrezi cu tine. Şi totodată să poţi să observi şi să înţelegi şi la ceilalţi şi, spre exemplu, gandidu-mă la echipa cu care poate lucrezi la birou, să le poţi facilita şi lor schimbarea de care au nevoie pentru a avea mai mult success.

Cu siguranţă aţi mai citit sau auzit înainte celebrele vorbe a lui Mahatma Gandhi “You must be the change you wish to see în the world.” Abia după ce am făcut acest curs am înţeles pe deplin că singura influent ape care o am în viaţă pentru a schimba ceva este influenţa asupra mea. Doar pe mine mă pot schimba. Ceilalţi din jurul meu reacţionează la schimbarea pe care eu o fac. Nu pe ei trebuie să mă străduiesc să îi schimb. A fost o experienţă care a meritat tot efortul şi care mi-a adus şi continuă să îmi aducă multă bucurie şi multe rezultate.

Ce faci dacă eşti interesat(ă) să participi la acest curs?

Contactează-mă la ana.alexe@gmail.com sau 0722 346 177 şi menţionează că vii prin intermediul Portal HR pentru a beneficia de reducerea de 250 EUR din preţul standard al cursului.

Cursul va avea loc in perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2014 la Snagov Club. Preţul standard pentru curs este de 1995 EUR cu TVA dacă se plătește până la 1 august 2014 (pentru persoane juridice, se adaugă TVA la acest preţ). După aceasta dată, preţul standard al cursului este de 2450 EUR cu TVA pentru persoane fizice (pentru persoane juridice, se adaugă TVA la acest preţ). Reducerea de 250 EUR se aplică la preţurile de mai sus pentru participanţii care vin prin intermediul Portal HR.

Data articol: mai 27, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam