Secțiune susținută de

Ramona Livinți a fost numită Director Executiv Financiar al NN Asigurări de Viață

Portal HR \ On the move \ Ramona Livinți a fost numită Director Executiv Financiar al NN Asigurări de Viață
Ramona Livinți

NN Asigurări de Viață a anunțat numirea Ramonei Livinți în rolul de Director Executiv Financiar. Ramona îl succedă pe Gerke Witteveen, care a devenit CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.

Ramona Livinți are experiență vastă de peste 16 ani în industria financiară, atât în domeniul asigurărilor, cât și în audit și consultanță. De-a lungul carierei, ea a evoluat în roluri de control financiar în societăți de asigurări, precum și sectorul bancar, și s-a alăturat NN Asigurări de Viață în 2020 în rolul de Controlling Director.

„Mai departe, voi continua să promovez schimbarea și transformarea în cadrul organizației, susținând direcția generală a NN de a deveni asigurătorul digital al viitorului. Printre priorități se regăsesc gestionarea eficientă a riscurilor și creșterea continuă a performanței pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și experiențe, a asigura sănătatea afacerii și a ne îndeplini obiectivele strategice”, a spus Ramona Livinți.

La NN, Ramona Livinți a contribuit la atingerea principalilor indicatori strategici de performanță și a sprijinit echipa executivă de management în procesele decizionale și în dezvoltarea strategiei pe termen lung. Totodată, a avut un rol activ în transformarea digitală a societății și în construirea unei echipe puternice, contribuind la dezvoltarea eficientă a afacerii.

Ramona Livinți a absolvit Academia de Studii Economice, cu specializare în Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, a obținut un master în Tehnici Actuariale în cadrul aceleiași universități și este certificată de ACCA.

Data articol: decembrie 29, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam