Secțiune susținută de

Super puteri la feminin

Portal HR \ Actual \ Super puteri la feminin

Dragă cititoare,

Rândurile de azi sunt despre tine și pentru tine, fie că te trezești devreme ca să ai timp să te aranjezi, fie că ai încrederea de a ieși nemachiată; fie că reziști eroic pe tocuri sau că preferi libertatea de mișcare când alegi balerini și teniși; fie că ai copii, fie că nu; fie că te imbraci super trendy sau preferi stilul clasic și eventual comod; că te trezești prima și te culci ultima ca să termini tot ce e de făcut sau preferi să lenevești în așternutul cald; că ești romantică, rebelă sau copilăroasă; că ești mamă, bunică, soră, fiică, iubită, soție…

Despre cât de important e să ai grijă de tine, să te pui din când în când pe primul loc am scris deja aici. În caz că îți vine greu să faci asta, gândește-te că acum măcar ai o “scuză”: e 8 martie. Și învață să apreciezi toate lucrurile care te fac specială…un fel de „wonder woman” a zilelor noastre. Crede-mă, sunt mai multe decat ai bănui.

De exemplu, soțul meu mi-a spus că una din super puterile mele este “abilitatea de a mă trezi dimineata”…asta pentru că lui îi lipsește. ???? (și mi-a dat voie să scriu asta aici)

Super puterile cititoarelor

Zilele trecute mi-am întrebat cititoarele pe pagina de Facebook a blogului care e super puterea lor. Am citit toate comentariile imediat ce le-am primit și m-am regăsit în toate. Ți le arăt și ție și îți doresc să-ți fie sursă de inspirație.

“Super puterea mea e speranța. În ultima perioadă am avut f multe încercări și în momentul acela când simt că nu mai fac față, țin cu dinții de speranța că o să fie mai bine și că, o dată cu primăvara, va răsări soarele și pe aleea mea.” (Ioana)

Află care sunt celelalte super puteri citind tot articolul aici.

Voi ce super puteri aveți?

Data articol: martie 8, 2016

Sunt mama a doi copii - un băiețel și o fetiță - care mă ajută să redescopăr micile plăceri ale vieții în fiecare zi. Am ales să lucrez în training pentru că îmi place să îi ajut pe cei care își doresc să se dezvolte și să își îmbunătățească abilitățile și cred cu tărie că atunci când știi clar de ce vrei să faci un lucru găsești motivația necesară să îl obții.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam