Hot Now

Trei cărți de la Publica de pus pe lista pentru Bookfest2018

17 05 2018, Andreea Calin , Comenteaza, 1.245 afisari

Pentru că se apropie Bookfest 2018, m-am gândit că e momentul potrivit să vă recomand câteva din cele mai recente apariții de la Publica pe care eu le-am pus pe lista de cumpărături și, evident, de lecturi. 🙂

Intuiția – Cum să-ți transformi instinctele de zi cu zi în idei revoluționare de BERNADETTE JIWA

Ce spun cei care au citit-o:

Cu toate că luarea deciziilor în mod informat reprezintă o abilitate de afaceri utilă, Bernadette Jiwa ne reamintește că instinctul și curajul rămân superioare. Intuiția merge și mai departe, arătându-ți cum să cultivi această abilitate importantă în moduri practice. (Steve Clayton, povestitor-șef la Microsoft)

Intuiția aruncă lumină asupra adevăratului motor al succesului în afaceri: instinctele care locuiesc în fiecare dintre noi. (Ken Segall, autorul cărții Think Simple)

În centrul oricărei afaceri mari se află un lider cu o minte, o inimă și un spirit curioase. Intuiția te ajută să ajungi la aceste calități valoroase, dar trecute cu vederea atât de ușor, ca să îți deblochezi cele mai îndrăznețe idei. (Chip Conley, consilier strategic la Airbnb)

Bernadette Jiwa ne reamintește că, dacă ne dorim să ajungem departe, trebuie să ne folosim de capacitățile noastre profund umane și nu doar de date și tehnologie. (Chris Bruzzo, director de marketing la Electronic Arts (EA))

Citește un fragment din carte aici.

De ce nu fac zebrele ulcer? Ce este stresul, cum ne îmbolnăvește și cum îl putem combate de ROBERT M. SAPOLSKY

Ce spun cei care au citit-o:

Robert M. Sapolsky este unul dintre cei mai eminenți autori de literatură științifică din zilele noastre. (Oliver Sacks)

Sapolsky reușește interpretarea unui material tehnic în așa fel încât cititorii înțeleg modul în care aceleași reacții fiziologice, atât de bine adaptate pentru rezolvarea unor urgențe fizice de scurtă durată, se pot transforma în posibile dezastre când sunt provocate artificial, de cauze psihologice sau de altă natură. Autorul se folosește cu un talent aparte de cuvinte și imagini… Veți găsi o mulțime de idei apte să vă intrige. (The Washington Post)

Robert Sapolsky face disecția anatomiei reacției umane la stres într-un mod spiritual. (The Wall Street Journal)

Citește un fragment din carte aici.

Linchpin, Ești de neînlocuit? de SETH GODIN

Ce spun cei care au citit-o:

”Astfel arată viitorul muncii (și al lumii). De fapt, viitorul e deja aici.” (Tony Hsieh, CEO Zappos.com, autorul cărții Cum să livrezi fericire)

”Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm – într-atât de indispensabil este! Aveți în mâini o carte fascinantă, accesibilă și plină de substanță. Citiți-o și faceți-vă un mare serviciu!” (Alan Webber, fondator Fast Company)

Citește un fragment din carte aici.

Voi ce cărți aveți pe lista pentru Bookfest 2018?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista Biz a lansat ediția a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din România aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanță în digital. Top Social Brands 2021 este o analiză unică a peisajului social media din România, care scoate în evidență noile tendințe în domeniu, inovațiile realizate de brandurile […]

Detalii

În România, KPMG a lansat cea de-a 6-a ediție a „Ghidului privind detașarea internațională a lucrătorilor”, care include informații detaliate despre modificările aduse de noua Directivă privind detașările internaționale în fiecare stat membru. Chiar dacă anul 2020 a schimbat radical mobilitatea internațională așa cum o știam, a adus și noi obligații în ceea ce privește […]

Detalii

Săptămâna aceasta, pe 9-11 iunie, are loc DevTalks Reimagined, cel mai amplu eveniment de tehnologie din România. Păstrând formatul de expo-conferință, evenimentul va reuni developeri, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie pentru a lua parte la o experiență complexă desfășurată pe parcursul celor 3 zile: o agendă cu 15 scene tehnice, susținută de peste […]

Detalii

Mai mult de trei sferturi dintre companii intenționează să-și perfecționeze / recalifice până la 25% din forța de muncă în următorii trei ani. Până la 5,7 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create în toată Europa până în 2030 ca urmare a investițiilor accelerate în domeniul digital și al sustenabilității, însă liderii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter