Secțiune susținută de

Tu ce cadou îți dorești anul acesta de Craciun?

Portal HR \ Actual \ Tu ce cadou îți dorești anul acesta de Craciun?

Sărbătorile de iarnă sunt momentul ideal pentru a ne reuni cu cei dragi, familia și prietenii, și pentru a împărtăși bucuria oferirii de cadouri. Adesea, alegerea cadoului potrivit poate reprezenta o provocare, inclusiv atunci când vrem să ne facem nouă o bucurie. Pentru flexibilitatea cumpărăturilor, în care experimentăm bucuria de a primi și de a dărui, este important să știi că tichetele cadou sub formă de card oferite de compania ta, îți deschid ușa către o varietate de magazine partenere, de la experiențe inedite la cursuri pentru a-ți întreține pasiunile, dar și posibilitatea de a cumpăra gadgeturi sau haine, printre multe alte opțiuni.

Pentru cumpărăturile tale de Crăciun, Cardul Cadou Edenred oferă posibilitatea de a verifica soldul disponibil și de a monitoriza tranzacțiile efectuate la toți partenerii afiliați. Această transparență în privința utilizării cardului îți oferă avantajul de a gestiona cu încredere și eficiență resursele tale financiare în timp real.

Mai mult decât atât, folosirea acestor carduri cadou în rețeaua de parteneri poate include o varietate de beneficii suplimentare, cum ar fi promoții exclusive, reduceri speciale sau oferte personalizate. Astfel, nu doar că te bucuri de versatilitatea cardului, dar ai și acces la o gamă diversificată de avantaje, contribuind astfel la maximizarea beneficiilor oferite de această formă inovatoare de recompensă din partea companiei tale.

Idei de cadouri pe care să le achiziționezi cu ajutorul unui Card Cadou Edenred

Pentru pasionații unui stil de viață activ: De la încălțăminte performantă la echipamente de alergare de ultimă generație, magazinele de specialitate precum Sport Vision, Under Armour și Hervis devin destinații ideale. Cu ajutorul acestui card, puteți investi în echipamentul potrivit pentru a vă îmbunătăți activitatea fizică.

Pentru cei care visează la relaxare și răsfăț: cardul cadou Edenred oferă acces și la Therme, un veritabil paradis al spațiului termal și al tratamentelor de înfrumusețare. Cu acest cadou, se deschid porțile către o zi de relaxare totală, unde puteți uita de agitația cotidiană, bucurându-vă de momente de răsfăț și odihnă.

Pentru cei dornici să exploreze și să trăiască experiențe inedite: Una dintre cele mai cunoscute platforme de experiențe, Smartexperience.ro, devine partenerul ideal pentru cei care își caută cursuri de gătit, aventuri extreme sau escapade romantice, dar și idei de a-și dezvolta pasiunile și hobby-urile, printre altele. Cu cardul cadou Edenred, puteți alege oricare dintre experiențele de pe platformă, care le vor crea amintiri de neuitat.

Pentru iubitorii de tehnologie: Cardul Cadou Edenred se poate utiliza și la parteneri precum Altex sau eMAG, unde de la gadgeturi inovatoare la ultimele modele de telefoane, opțiunile sunt nelimitate. 

Materialul prezentat face parte dintr-o serie dedicată PortalHR și susținută de Edenred pentru a descoperi beneficiile cardurilor tematice dedicate angajaților din companii. 

Data articol: decembrie 5, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam