Hot Now

Vrei sa iti dezvolti propriul stil de coaching?

23 05 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 4.486 afisari

Cauti un mediu de lucru care te respecta, te modeleaza si pe care-l poti modela, indiferent daca esti incepator sau experimentat in coaching?
Vrei sa te intalnesti cu coachi provenind din diverse formari, cu care vei exersa coachingul dincolo de concepte teoretice?
Esti interesat sa iti cresti portofoliul de ore de dezvoltare personala, supervizare si/sau mentoring?
Vrei sa iti dezvolti propriul in coaching?

In acest caz, te invit marti 24 mai, ora 18:00 la sesiune de intervizare pe care am placerea sa o facilitez. Mai multe detalii despre procesul de intervizare gasiti aici.

Programul intalnirii:

17:30 – 18:00         Primirea participantilor

18:00 – 19:15         Intervizare partea I

19:15 – 19:30         Pauza de cafea

19:30 – 20:45         Intervizare partea a II-a

20:45 – 21:00         Care sunt deciziile pe care le iau pentru a-mi rafina abordarea in coaching ?

Taxa de participare: 150 lei / persoana. Membrii ARC cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Intervizare.

Locul de desfasurare: Str. Alexandru Borneanu nr. 2, ap. 7, Sector 6, Bucuresti. Mijloace de transport: metrou (statia Grozavesti), tramvaie: 11, 35 (statia Pod Grozavesti), autobuz: 105 (statia Podul Grozavesti)

Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor.

Va puteti inscrie contactand-o pe Cristina Paraschiv, Director Executiv ARC, Telefon: 0737 063 224, E-mail: arc@coaching-guild.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter