Hot Now

Vrei sa iti dezvolti propriul stil de coaching?

23 05 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.906 afisari

Cauti un mediu de lucru care te respecta, te modeleaza si pe care-l poti modela, indiferent daca esti incepator sau experimentat in coaching?
Vrei sa te intalnesti cu coachi provenind din diverse formari, cu care vei exersa coachingul dincolo de concepte teoretice?
Esti interesat sa iti cresti portofoliul de ore de dezvoltare personala, supervizare si/sau mentoring?
Vrei sa iti dezvolti propriul in coaching?

In acest caz, te invit marti 24 mai, ora 18:00 la sesiune de intervizare pe care am placerea sa o facilitez. Mai multe detalii despre procesul de intervizare gasiti aici.

Programul intalnirii:

17:30 – 18:00         Primirea participantilor

18:00 – 19:15         Intervizare partea I

19:15 – 19:30         Pauza de cafea

19:30 – 20:45         Intervizare partea a II-a

20:45 – 21:00         Care sunt deciziile pe care le iau pentru a-mi rafina abordarea in coaching ?

Taxa de participare: 150 lei / persoana. Membrii ARC cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Intervizare.

Locul de desfasurare: Str. Alexandru Borneanu nr. 2, ap. 7, Sector 6, Bucuresti. Mijloace de transport: metrou (statia Grozavesti), tramvaie: 11, 35 (statia Pod Grozavesti), autobuz: 105 (statia Podul Grozavesti)

Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor.

Va puteti inscrie contactand-o pe Cristina Paraschiv, Director Executiv ARC, Telefon: 0737 063 224, E-mail: arc@coaching-guild.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii

Economia globală va avansa în 2021 cu aproximativ 5%, fiind cea mai rapidă rată de creștere înregistrată în secolul 21, urmând să revină la nivelul dinainte de pandemie până la finalul anului curent sau, cel târziu, până la începutul anului viitor, arată raportul PwC Global Economic Watch 2021. Deși economia globală în ansamblu își va […]

Detalii

Guvernul a decis completarea cadrului normativ ce vizează zilele libere plătite acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor de până în 12 ani astfel încât să acorde dreptul la liberele plătite și din ianuarie 2021, până la finele anului școlar, în vară. Aceste libere se pot acorda doar în contextul în care școala se face online, iar […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter