Hot Now

Vrei sa iti dezvolti propriul stil de coaching?

23 05 2011, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.856 afisari

Cauti un mediu de lucru care te respecta, te modeleaza si pe care-l poti modela, indiferent daca esti incepator sau experimentat in coaching?
Vrei sa te intalnesti cu coachi provenind din diverse formari, cu care vei exersa coachingul dincolo de concepte teoretice?
Esti interesat sa iti cresti portofoliul de ore de dezvoltare personala, supervizare si/sau mentoring?
Vrei sa iti dezvolti propriul in coaching?

In acest caz, te invit marti 24 mai, ora 18:00 la sesiune de intervizare pe care am placerea sa o facilitez. Mai multe detalii despre procesul de intervizare gasiti aici.

Programul intalnirii:

17:30 – 18:00         Primirea participantilor

18:00 – 19:15         Intervizare partea I

19:15 – 19:30         Pauza de cafea

19:30 – 20:45         Intervizare partea a II-a

20:45 – 21:00         Care sunt deciziile pe care le iau pentru a-mi rafina abordarea in coaching ?

Taxa de participare: 150 lei / persoana. Membrii ARC cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Intervizare.

Locul de desfasurare: Str. Alexandru Borneanu nr. 2, ap. 7, Sector 6, Bucuresti. Mijloace de transport: metrou (statia Grozavesti), tramvaie: 11, 35 (statia Pod Grozavesti), autobuz: 105 (statia Podul Grozavesti)

Locurile fiind limitate, cererile sunt onorate in ordinea inscrierilor.

Va puteti inscrie contactand-o pe Cristina Paraschiv, Director Executiv ARC, Telefon: 0737 063 224, E-mail: arc@coaching-guild.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter