Secțiune susținută de

Descoperă-ți cariera potrivită prin joc

Portal HR \ Opinia consultantului \ Descoperă-ți cariera potrivită prin joc

Când vine vorba de joburi, cariere și alegeri, câți dintre noi tratează aceste subiecte cu ușurință? Zilnic discutăm cu profesioniști care fie nu știu ce drum profesional să aleagă, fie au ales dar, în timp, și-au dat seama că nu este ceea ce își doreau etc. Iar discuțiile acestea sunt cât se poate de serioase.

Cum ar fi însă dacă am putea să descoperim ce carieră ni se potrivește jucându-ne? Da, ați auzit bine. Se pare că cineva s-a gândit la această posibilitate și chiar a pus-o în practică. Este vorba de platforma Pymetrics care ne invită să ne jucăm ca să descoperim carierele și companiile care ni se potrivesc cel mai bine.

Dar chiar dacă este vorba de jocuri, cei care au pus la punct acest sistem au fost cât se poate de serioși și au documentat totul până în cele mai mici detalii. Astfel, promisiunea este că jocurile cu ajutorul cărora poți afla mai multe despre tine din punct de vedere profesional sunt dezvoltate cu ajutorul teoriilor neuro-științifice, tehnologii de ultimă oră care nu mai au nicio legătura cu statistica.

Dacă v-am trezit interesul, e momentul să vă jucați puțin. 🙂 Descoperiți aici jocurile disponibile gratis.

Mai multe detalii despre profilul pe care îl veți primi după ce vă jucați dar și despre modul în care funcționează platforma puteți descoperi aici.

Distracție plăcută! 🙂

Data articol: mai 7, 2014

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam