Hot Now

12 din Top 30 cei mai doriți angajatori din România au confirmat deja participarea în această toamnă la Angajatori de TOP  

17 09 2019, Portal HR , Comenteaza, 1.343 afisari

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP – ediția din toamnă, dedicat profesioniștilor dar și tinerilor la început de drum. Cu 13 ani de tradiție pe piața din România, cele trei evenimente reunesc 250 de companii cu renume.

  • Angajatori de TOP Timișoara: 18-19 octombrie, Centrul Regional de Afaceri
  • Angajatori de TOP București : 25-26 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP ediția virtuală la nivel național: 4-24 noiembrie, pe www.hipo.ro

 

Companiile interesate să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie online printr-un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, pana pe data de 30 septembrie.

Candidatii pot participa gratuit la eveniment prin simpla completare și descărcare a CV-ului tip Barcode, pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

 

82%  dintre vizitatorii ediției din primăvară Angajatori de TOP au venit la târg pentru ofertele de joburi

Începând cu prima ediție din 2006, Angajatori de TOP este un târg de referință pentru piața de resurse umane care concentrează un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă prin participarea companiilor mari din România. Târgul se desfășoară în două ediții anuale, primăvara și toamna, fiecare ediție reușind să reunească peste 250 din cele mai importante companii din țară.

Potrivit statisticilor realizate de Catalyst Solutions, peste 82% dintre vizitatori au ales să participe la Angajatori de TOP datorită ofertelor variate de joburi. De asemenea, de interes pentru candidați au fost companiile mari prezente la târg, dar și posibilitatea de a lua parte la workshop-urile de dezvoltare profesională și personală. În ceea ce privește profilul candidaților, ediția trecută a reunit 38% profesioniști cu peste 5 ani de experiență urmați de studenți, candidați middle-level dar și persoane cu 0-1 an experiență care se află în căutarea oportunităților potrivite.

Top canale de informare prin care tinerii au aflat despre Angajatori de TOP

Mediul online rămâne în continuare principala sursă de documentare a tinerilor, astfel că portalul www.hipo.ro a fost pentru 55% dintre tineri principalul canal de informare despre Angajatori de TOP. Rețelele de socializare au un rol important în comunicarea tinerilor, având în vedere că le accesează zilnic, aceștia susțin în procent de 53% că au aflat despre târgul de joburi de pe Facebook. Alte surse din care tinerii și-au cules informațiile care i-au adus la evenimentul fizic Angajatori de TOP au fost mail-urile, newsletterele, site-urile web și presa.

Ediția din primăvară Angajatori de TOP a reunit peste 43% tineri până în 25 ani, urmați de cei cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani. Preponderent 32% dintre aceștia au absolvit facultatea, 26% au fost studenți, restul procentului fiind acoperit de absolvenții de master. Potrivit ultimei experiențe de lucru, candidații au provenit din domenii precum: IT&Telecom, Inginerie și Producție, Logistică și Transport, Marketing&PR, Finanțe-Bănci, Management, Resurse Umane, BPO, Turism.

Ce companii recrutează în toamnă la Angajatori de TOP

 “Cu o tradiție de 13 ani pe piața de resurse umane, Angajatori de TOP încearcă să performeze procesul de interacțiune dintre companiile mari din România și candidații cu potențial care își doresc să lucreze pentru un jucător de top.  Ne asumăm un rol activ de a aduce la eveniment mai multe companii și cei mai doriți angajatori care activează pe piața din România. Până în prezent au confirmat participarea la eveniment 12 din Top 30 cei mai doriți angajatori în 2019 și anume: Continental, Bosch Service Solutions, Groupe Renault România, BCR, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC România, Deloitte, Hella, Nokia, P&G, Accenture, British American Tobacco.”

Ediția din această toamnă Angajatori de TOP se bazează pe diversitate și se adresează candidaților: profesioniști, middle-level, entry-level sau chiar studenților care sunt în căutarea unui job. Peste 250 de companii multinaționale și locale prezente la Angajatori de TOP oferă oportunități de carieră în domenii precum: Servicii&BPO, Retail, IT&C, Bancar-Servicii financiare, FMCG, Inginerie, Audit şi Consultanţă, Farmaceutice-Medical, Telecom.

Printre companiile care și-au confirmat deja prezența se numără: 2checkout, Accenture, Allianz Services, Alten România, APT, Automatic Data Processing (ADP) România, BCR, Bertrandt, Berg Computers, Best value, Biofarm, , Bosch Service Solutions, BTL România Aparatură Medicală, Capgemini, British American Tobacco, Cegedim, Cetelem, CGI, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Cofco, Competence Call Center, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, Credit Agricole, Da Vinci Engineering, DB Schenker GBS Bucharest, Dell, Deltatel, Deloitte, DM-Drogerie markt, Doka, DRiV, Enel, Euler Hermes România, Finastra, First Bank, Flex, Friesland Campina, G2-travel, Genpact, Gi Group România, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault România, Harman, Hays, HP Inc, Hella, HPE, InCrys, Kambi, Kaufland România, Kimball, Leroy Merlin, L’Oreal, Manpower Group, MANTU, Medicover, MHP- A Porsche Company, Mood Media, Nobel, Nokia, Oc Prod, P&G, Peek&Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Raiffeisen Bank, RapidSolution, Regina Maria, Schlumberger, SG EBS, Siemens Industry Software, SNC-Lavalin România, Softvision, Stefanini, The Acces Group, Teleperformance, TELUS International Europe, Total Global Services, Total România, Veeam Software, Virtual 7, Visteon, Wipro Technology etc.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre târgul de carieră Angajatori de TOP pot accesa portalul www.hipo.ro unde vor gasi sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter