Hot Now

12 din Top 30 cei mai doriți angajatori din România au confirmat deja participarea în această toamnă la Angajatori de TOP  

17 09 2019, Portal HR , Comenteaza, 423 afisari

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP – ediția din toamnă, dedicat profesioniștilor dar și tinerilor la început de drum. Cu 13 ani de tradiție pe piața din România, cele trei evenimente reunesc 250 de companii cu renume.

  • Angajatori de TOP Timișoara: 18-19 octombrie, Centrul Regional de Afaceri
  • Angajatori de TOP București : 25-26 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP ediția virtuală la nivel național: 4-24 noiembrie, pe www.hipo.ro

 

Companiile interesate să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie online printr-un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, pana pe data de 30 septembrie.

Candidatii pot participa gratuit la eveniment prin simpla completare și descărcare a CV-ului tip Barcode, pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

 

82%  dintre vizitatorii ediției din primăvară Angajatori de TOP au venit la târg pentru ofertele de joburi

Începând cu prima ediție din 2006, Angajatori de TOP este un târg de referință pentru piața de resurse umane care concentrează un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă prin participarea companiilor mari din România. Târgul se desfășoară în două ediții anuale, primăvara și toamna, fiecare ediție reușind să reunească peste 250 din cele mai importante companii din țară.

Potrivit statisticilor realizate de Catalyst Solutions, peste 82% dintre vizitatori au ales să participe la Angajatori de TOP datorită ofertelor variate de joburi. De asemenea, de interes pentru candidați au fost companiile mari prezente la târg, dar și posibilitatea de a lua parte la workshop-urile de dezvoltare profesională și personală. În ceea ce privește profilul candidaților, ediția trecută a reunit 38% profesioniști cu peste 5 ani de experiență urmați de studenți, candidați middle-level dar și persoane cu 0-1 an experiență care se află în căutarea oportunităților potrivite.

Top canale de informare prin care tinerii au aflat despre Angajatori de TOP

Mediul online rămâne în continuare principala sursă de documentare a tinerilor, astfel că portalul www.hipo.ro a fost pentru 55% dintre tineri principalul canal de informare despre Angajatori de TOP. Rețelele de socializare au un rol important în comunicarea tinerilor, având în vedere că le accesează zilnic, aceștia susțin în procent de 53% că au aflat despre târgul de joburi de pe Facebook. Alte surse din care tinerii și-au cules informațiile care i-au adus la evenimentul fizic Angajatori de TOP au fost mail-urile, newsletterele, site-urile web și presa.

Ediția din primăvară Angajatori de TOP a reunit peste 43% tineri până în 25 ani, urmați de cei cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani. Preponderent 32% dintre aceștia au absolvit facultatea, 26% au fost studenți, restul procentului fiind acoperit de absolvenții de master. Potrivit ultimei experiențe de lucru, candidații au provenit din domenii precum: IT&Telecom, Inginerie și Producție, Logistică și Transport, Marketing&PR, Finanțe-Bănci, Management, Resurse Umane, BPO, Turism.

Ce companii recrutează în toamnă la Angajatori de TOP

 “Cu o tradiție de 13 ani pe piața de resurse umane, Angajatori de TOP încearcă să performeze procesul de interacțiune dintre companiile mari din România și candidații cu potențial care își doresc să lucreze pentru un jucător de top.  Ne asumăm un rol activ de a aduce la eveniment mai multe companii și cei mai doriți angajatori care activează pe piața din România. Până în prezent au confirmat participarea la eveniment 12 din Top 30 cei mai doriți angajatori în 2019 și anume: Continental, Bosch Service Solutions, Groupe Renault România, BCR, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC România, Deloitte, Hella, Nokia, P&G, Accenture, British American Tobacco.”

Ediția din această toamnă Angajatori de TOP se bazează pe diversitate și se adresează candidaților: profesioniști, middle-level, entry-level sau chiar studenților care sunt în căutarea unui job. Peste 250 de companii multinaționale și locale prezente la Angajatori de TOP oferă oportunități de carieră în domenii precum: Servicii&BPO, Retail, IT&C, Bancar-Servicii financiare, FMCG, Inginerie, Audit şi Consultanţă, Farmaceutice-Medical, Telecom.

Printre companiile care și-au confirmat deja prezența se numără: 2checkout, Accenture, Allianz Services, Alten România, APT, Automatic Data Processing (ADP) România, BCR, Bertrandt, Berg Computers, Best value, Biofarm, , Bosch Service Solutions, BTL România Aparatură Medicală, Capgemini, British American Tobacco, Cegedim, Cetelem, CGI, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Cofco, Competence Call Center, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, Credit Agricole, Da Vinci Engineering, DB Schenker GBS Bucharest, Dell, Deltatel, Deloitte, DM-Drogerie markt, Doka, DRiV, Enel, Euler Hermes România, Finastra, First Bank, Flex, Friesland Campina, G2-travel, Genpact, Gi Group România, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault România, Harman, Hays, HP Inc, Hella, HPE, InCrys, Kambi, Kaufland România, Kimball, Leroy Merlin, L’Oreal, Manpower Group, MANTU, Medicover, MHP- A Porsche Company, Mood Media, Nobel, Nokia, Oc Prod, P&G, Peek&Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Raiffeisen Bank, RapidSolution, Regina Maria, Schlumberger, SG EBS, Siemens Industry Software, SNC-Lavalin România, Softvision, Stefanini, The Acces Group, Teleperformance, TELUS International Europe, Total Global Services, Total România, Veeam Software, Virtual 7, Visteon, Wipro Technology etc.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre târgul de carieră Angajatori de TOP pot accesa portalul www.hipo.ro unde vor gasi sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop.

Adauga comentariu

Cele mai noi

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii

Industria serviciilor de afaceri s-a adaptat rapid situației impuse de contextul Covid-19, prin implementarea telemuncii. Chiar termenul de outsourcing spune intrinsec acest lucru. Sunt activități care sunt făcute prin definiție la distanță. Telemunca a fost în ultimii ani unul dintre cele mai atractive beneficii din acestă industrie, acordate angajaților din România, înainte de pandemia Covid-19. […]

Detalii

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de HR din România, se va desfăşura în acest an în împrejurări excepţionale, pandemia de Covid-19 împiedicându-ne să ne întâlnim într-un cadru festiv, aşa cum ne-am obişnuit. Prin urmare, după două amânări, ne-am adaptat restricţiilor din această perioadă şi, pentru a nu […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter