Secțiune susținută de

160 de companii și peste 9000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Virtual

Portal HR \ Actual \ 160 de companii și peste 9000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Virtual

Până pe 5 mai 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a 13 – a ediție a târgului de joburi Angajatori de TOP Virtual. Proiectul reunește 160 de angajatori și 9000 de oportunități de carieră.

Primăvara aceasta au confirmat prezența peste 160 de angajatori din domenii diverse de activitate, de la IT, FMCG, Servicii şi BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom până la Consultanţă, Auto și Turism.

Principalele avantaje oferite de participarea la Angajatori de TOP Virtual:

  • Evenimentul Angajatori de TOP Virtual elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care aceștia locuiesc.
  • Candidaţii pot „vizita” rapid standurile companiilor şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro.
  • Nu există costuri de transport şi/ sau cazare, iar cei care sunt în căutarea unui job pot accesa evenimentul din fața laptopului, indiferent de oră.
  • Evenimentul le ofera candidaților acces la o plajă mai largă de oportunităţi de carieră şi șanse mai mari de a obţine un job dorit.

 

Noutatea ediției din această primăvară constă în posibilitatea de a vedea cum arată sediul companiei. După accesarea platformei Orașului Virtual al Joburilor – Angajatori de TOP candidații pot accesa o serie de imagini din sediile companiilor participante, dar și informații utile despre fiecare angajator. Cu ajutorul turului VR vor putea „pași” în fiecare colț al sediului, având astfel șansa de a vedea imagini cu sediile companiilor și mediul de lucru din companie înainte de a ajunge la interviu. Iniţiativa VR vine în completarea componentei de tehnologie pe care târgul de joburi o înglobează la fiecare ediţie.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site –ul www.hipo.ro. După logare, vor putea aplica la toate joburile de interes. Participanții au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes. În plus, ediția aceasta cei care accesează Angajatori de TOP Virtual pot intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 kit-uri de călătorie. Mai multe detalii aici: https://hipo.ro/targvirtual

Câteva dintre companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual sunt: ING, Siemens Industry Software, Ubisoft, WNS Global Services Romania, Vodafone Romania, Meda, Kreston, 2checkout, Adecco, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Bosch Service Solutions, BRD – Groupe Société Générale, British American Tobacco, CGI, Computer Generated Solutions Romania, Continental, DB Schenker GBS Bucharest, dm drogherie markt, DRiV, Emia.com, Enel, Ericsson, Expleo Group, Finastra, Flex, Genpact, Groupe Renault Romania, Harman, HELLA, HP Inc, JTI Romania, Kaufland România, Kellogg’s, Kimball, KMG International – Rompetrol, Leroy Merlin, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, Michelin Romania, Molson Coors GBS, Nestle, Nokia, Oracle, Orange Romania, P&G, Peek & Cloppenburg, PepsiCo, Philip Morris Romania, Playtika, Raiffeisen Bank, RapidSolution, REWE Romania – Penny Market, Societe Generale European Business Services, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Veeam Software, Veoneer, Virtual7, Visteon, Wipro Technology etc.

Angajatori de TOP Virtual poate fi accesat pe www.hipo.ro până duminică, 5 mai. În secțiunea dedicată evenimentului, vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual

 

Data articol: aprilie 24, 2019

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam