Secțiune susținută de

3 cărți de citit vara asta

Portal HR \ HR Pedia \ 3 cărți de citit vara asta

Căutând idei și resurse din și despre HR și carieră, am descoperit lista cu cel mai bine vândute cărți de business din luna iunie compilată de New York Times. Azi ne vom opri doar la 3 care ne-au atras atenția în mod deosebit, dar vă invităm să parcurgeți singuri toată enumerarea și să alegeți și altele care cu siguranță vă vor ajuta să gândiți „în afara cutiei” în vara asta… dar și mai târziu. 🙂

Prima este Think Like a Freak: The Authors of Freakonomics Offer to Retrain Your Brain.

Dacă n-ați citit încă Super Freakonomics nu uitați să o puneți și pe ea pe listă. Ca să vă convingem, ascultați ultimul podcast: How to Screen Job Applicants, Act Your Age, and Get Your Brain Off Autopilot: A New Freakonomics Radio Podcast.

Pentru cei care preferă o demonstrație mai vizuală, nu ratați:

A doua este Lean In: Women, Work, and the Will to Lead. Despre leadership, despre femei, despre femei și leadership dar nu doar pentru femei. 🙂

Autoarea este COO la Facebook. Probabil că ați ascultat deja prezentarea ei de pe TED, dacă nu, o puteți viziona acum:

A treia este Thinking, Fast and Slow. Psihologul Daniel Kahneman detaliază în această carte premiată și intens aclamată de critică cele 2 sisteme de gândire care guvernează modul în care luăm deciziile în viață.

Dacă petreceți mult timp în mașină sau pur și simplu preferați mai degrabă să ascultați decât să citiți, am găsit pentru voi cartea în format audio:

Voi ce aveți pe lista de lecturi în vara asta?

Data articol: iulie 4, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam