Hot Now

4-5 octombrie, HR Summit Iași

18 07 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.705 afisari

Misiunea omului de HR la momentul actual – de la recrutare, retenție, motivare sau evaluare – este să facă față provocărilor de zi cu zi pe care piața i le impune. Cum identificăm corect principalele surse de motivație pentru angajați? Cum creștem oameni care să ocupe poziții de management?  Cum recrutăm angajații potriviți și mai ales, cum îi reținem în organizații pe o perioadă îndelungată? Pentru astfel de situații, HR-ii apelează la toate instrumentele și abilitățile care îi transformă în supereroi: Mediatorul Jedi,  Neînfricata mereu în căutare de soluții inovative sau Wonder Woman cu argumentele potrivite ale unui partener de business.

O nouă ediție HR Summit: super eroii ajung la Iași

HR Summit, denumită generic The SuperHeRoes Conference,  reunește de mai bine de 5 ani Manageri și Directori de resurse umane din zona Moldovei, aducând în fața comunității de HR subiecte de actualitate și know how național și internațional.

Din 2013 și până în prezent, speakerii prezenți la HR Summit au abordat o paletă largă de tematici, cu aplicabilitate practică în departamentele de resurse umane. Pe scena HR Summit au urcat reprezentanți ai companiilor Lyst, Altex, eMag, Flanco, Ernst& Young, L’Oreal, Oracle, Rols Royce, Noerr, IMB.

Următoarea ediție HR Summit are loc în perioda 4-5 octombrie, la Iași, în incinta Palas Congress Hall și reunește peste 150 de specialiști și furnizori din domeniul resurselor umane și management, oferind acestora adevărate experiențe de business în mijlocul unei comunități puternice.

The Management of the HR Department – Noutatea acestei ediții 

40% din directorii de companii din România susțin că managementul practicat în România este inferior celui din Uniunea Europeană. În același timp, peste 50% dintre respondenții unei cercetări realizată de Life Meets Work, susțin că au manageri toxici, iar 24 % susțin că liderii care manifestă un grad mare de stres sunt irelevanți atât la nivel de job performance cât și la nivel de organizație.

„Într-un mediu de business în care noile generații, de la junior la senior, sesizează carențe la nivel de management, este mai mult decât necesar să conștientizăm și acționăm pentru ca principiile de management să fie adaptate nevoilor actuale. Structura evenimentului este așadar îmbunătățită cu o secțiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor și directorilor de resurse umane. Secțiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top și middle management. Să împărtășești din bunele practici, să cauți soluții la situații problematice și să conștientizezi că doar prin educare și implicare activă contribui la un mediu de business sănătos.”, declară Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Modalitatea de înregistrare

Biletele de acces la eveniment, care includ participarea la workshop-uri, conferință, dezbateri și networking sunt disponibile începâd de astăzi, pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro. Detalii suplimentare la adresa de e-mail bianca@liberoevents.ro sau 0364 110 371.

Sursa imagine aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter