Hot Now

4-5 octombrie, HR Summit Iași

18 07 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.261 afisari

Misiunea omului de HR la momentul actual – de la recrutare, retenție, motivare sau evaluare – este să facă față provocărilor de zi cu zi pe care piața i le impune. Cum identificăm corect principalele surse de motivație pentru angajați? Cum creștem oameni care să ocupe poziții de management?  Cum recrutăm angajații potriviți și mai ales, cum îi reținem în organizații pe o perioadă îndelungată? Pentru astfel de situații, HR-ii apelează la toate instrumentele și abilitățile care îi transformă în supereroi: Mediatorul Jedi,  Neînfricata mereu în căutare de soluții inovative sau Wonder Woman cu argumentele potrivite ale unui partener de business.

O nouă ediție HR Summit: super eroii ajung la Iași

HR Summit, denumită generic The SuperHeRoes Conference,  reunește de mai bine de 5 ani Manageri și Directori de resurse umane din zona Moldovei, aducând în fața comunității de HR subiecte de actualitate și know how național și internațional.

Din 2013 și până în prezent, speakerii prezenți la HR Summit au abordat o paletă largă de tematici, cu aplicabilitate practică în departamentele de resurse umane. Pe scena HR Summit au urcat reprezentanți ai companiilor Lyst, Altex, eMag, Flanco, Ernst& Young, L’Oreal, Oracle, Rols Royce, Noerr, IMB.

Următoarea ediție HR Summit are loc în perioda 4-5 octombrie, la Iași, în incinta Palas Congress Hall și reunește peste 150 de specialiști și furnizori din domeniul resurselor umane și management, oferind acestora adevărate experiențe de business în mijlocul unei comunități puternice.

The Management of the HR Department – Noutatea acestei ediții 

40% din directorii de companii din România susțin că managementul practicat în România este inferior celui din Uniunea Europeană. În același timp, peste 50% dintre respondenții unei cercetări realizată de Life Meets Work, susțin că au manageri toxici, iar 24 % susțin că liderii care manifestă un grad mare de stres sunt irelevanți atât la nivel de job performance cât și la nivel de organizație.

„Într-un mediu de business în care noile generații, de la junior la senior, sesizează carențe la nivel de management, este mai mult decât necesar să conștientizăm și acționăm pentru ca principiile de management să fie adaptate nevoilor actuale. Structura evenimentului este așadar îmbunătățită cu o secțiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor și directorilor de resurse umane. Secțiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top și middle management. Să împărtășești din bunele practici, să cauți soluții la situații problematice și să conștientizezi că doar prin educare și implicare activă contribui la un mediu de business sănătos.”, declară Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Modalitatea de înregistrare

Biletele de acces la eveniment, care includ participarea la workshop-uri, conferință, dezbateri și networking sunt disponibile începâd de astăzi, pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro. Detalii suplimentare la adresa de e-mail bianca@liberoevents.ro sau 0364 110 371.

Sursa imagine aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează joi 4 iunie, între orele 14.00–16.00, a doua ediție a evenimentului online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”, în cadrul căruia se va discuta despre un viitor sustenabil, un alt fel de viitor unde managerul HR are șansa de a contribui decisiv sub presiunea cifrelor și a rezultatelor. Discuțiile se vor […]

Detalii

Inegalitatea de șanse la educație este una dintre problemele fundamentale cu care se confruntă sistemul de învățământ preuniversitar din România. 4 din 10 copii din România au părinți în şomaj sau cu venituri mici, ceea ce se traduce în condiţii de locuit precare, îngrijirea inadecvată a sănătăţii şi bariere în accesul la învăţământ, cultură, sport […]

Detalii

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter