Secțiune susținută de

4 locuri unde ai putea să îți începi cariera!

Portal HR \ Actual \ 4 locuri unde ai putea să îți începi cariera!

Îți sună cunoscut: „Nu pot să mă angajez pentru că nu am experiență, și nu pot să capăt experiență pentru că nu pot să mă angajez” ?

Nu îți face griji, Inspire Group începe sezonul de vară cu evenimente și oportunități de angajare la cele mai importante companii de pe piața, special pentru tinerii aflați la început de drum.

Ne dăm întâlnire cu echipele companiilor de top, chiar la ele la sediu. Programele îți oferă ocazia să te întâlnești cu reprezentanții companiei, să discuți cu specialiștii în HR, să aplici pentru joburile disponibile dar și să descoperi ce carieră ți se potrivește și ce pași să urmezi pentru a ajunge acolo unde visezi.

Nu rata primele oportunități:

phprc9vFuAMa)    17 Iunie – Open Doorsul CCC: pentru toți tinerii pasionați de comunicare, vorbitori avansați de limba franceză. Oferta lor vine mereu la pachet cu traininguri de dezvoltare personală și profesională! Mai multe detalii aici.

b)    25 Iunie – Open Doorsul eXpert One Research: dacă vrei să înveți lucruri noi și îți place să dezvolți aplicații software sau dacă ești pur și simplu interesat să lucrezi alături de profesioniști în domeniu, înscrie-te aici la eveniment.

c)    Jobs @Axway: Oportunități pentru toți pasionații industriei de IT. Dacă ai 2-3 ani experiență în domeniu , trimite-ne CV-ul tău la jobs@inspiregroup.ro, cu mențiunea „CV Axway”. Mai multe detalii aici.

d)    Jobs @Accenture: Dacă vorbești limba franceză fluent și îți dorești să începi cariera în una dintre cele mai mari și dezvoltate companii din lume, trimite-ne CV-ul tău la jobs@inspiregroup.ro, cu mențiunea „CV Accenture”. Mai multe detalii aici.

Nu rata următoarele evenimente ce vor fi publicate din timp pe pagina Open Doors Marathon: http://buzzcamp.ro/opendoors/.

Data articol: iunie 13, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam