Hot Now

5 bloguri de HR pe care merită să le citești

24 06 2014, Portal HR , Comenteaza, 6.446 afisari

Cu fiecare site de resurse HR sau blog de HR pe care îl descoperim, ne convingem tot mai mult cât de importantă este racordarea temeinică și conștiincioasă a profesionistului de HR la tot ce înseamnă tehnologie modernă. Efectele se vor vedea nu doar la nivel de înțelegere a business-ului și de poziționare strategică la masa celor care iau deciziile importante, ci și în creșterea calității proceselor de HR implementate.

Printre metodele noastre preferate de racordare la realitatea HR-ului 2.0 este parcurgerea regulată a blogurilor pe teme de HR. Azi ne oprim doar la 5 astfel de comori (găzduite de platforma HR Toolbox) și vă învităm și pe voi să continuați lista cu blogurile de HR pe care le citiți/apreciați.

1. Blogul lui Ian WelshThe Search for Mutual Success

Subiectele dezbătute sunt variate: de la strategiile pentru fidelizarea angajaților, la predicții despre viitorul funcției de HR, de la culturi organizaționale de succes la modul în care HR-ul se poate adapta într-un context în continuă schimbare.

2. Blogul lui Jeremy Unruh – 360 degree feedback

Despre feedback, dar nu numai. Despre generația Y, leadership în perioade de schimbare, tendințe în HR, stiluri extroverte și introverte de leadership etc.

3. Blogul scris de Rebecca Morgan – Grow Your Talent

Despre comportamente disfuncționale, despre ego și pericolele sale, despre bun simț și despre reputații organizaționale care trebuie îmbunătățite.

4. Blogul lui Joan Henshaw – Managing Employee Performance

Despre feedback-ul din discuțiile de performanță, despre utilitatea obiectivelor de performanță și despre modul în care putem utiliza rating-urile de performanță.

5. Blogul lui Janine Moon – Career Ownership is the new Career Development

Despre cariere dar nu oricum, cu responsabilitate și asumare. Despre inteligență emoțională (de la discurs la practică), despre interviuri și strategii pentru succes.

Voi ce bloguri/site-uri de HR citiți cu plăcere?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Atragerea și păstrarea talentelor sunt preocupări majore pentru angajatorii din întreaga lume, însă mai mult de o treime (35%) dintre angajați sunt susceptibili să renunțe la locul de muncă în următoarele 12 luni, Generația Z (38%) și milenialii (37%) fiind cei mai predispuși să plece, potrivit studiului EY 2023 Work Reimagined Survey. Sondajul constată o […]

Detalii
Gerke Witteveen, NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A., începând din 9 octombrie 2023. Gerke o înlocuiește pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. în ultimii șase ani, și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN. Gerke are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul […]

Detalii
Wellnessentially

Wellbeing.ro, unul dintre ei mai importanți furnizori de servicii de wellbeing din România, lansează parteneriatul cu Wellnessentially, o platformă digitală de wellness de ultimă generație care ajută angajatorii să reducă stresul angajaților și să își întărească cultura organizațională prin intermediul experienței gamificate, crescând astfel creativitatea, productivitatea și bună starea generală a acestora. Platforma Wellnessentially este […]

Detalii
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter