Secțiune susținută de

5 bloguri de HR pe care merită să le citești

Portal HR \ Actual \ 5 bloguri de HR pe care merită să le citești

Cu fiecare site de resurse HR sau blog de HR pe care îl descoperim, ne convingem tot mai mult cât de importantă este racordarea temeinică și conștiincioasă a profesionistului de HR la tot ce înseamnă tehnologie modernă. Efectele se vor vedea nu doar la nivel de înțelegere a business-ului și de poziționare strategică la masa celor care iau deciziile importante, ci și în creșterea calității proceselor de HR implementate.

Printre metodele noastre preferate de racordare la realitatea HR-ului 2.0 este parcurgerea regulată a blogurilor pe teme de HR. Azi ne oprim doar la 5 astfel de comori (găzduite de platforma HR Toolbox) și vă învităm și pe voi să continuați lista cu blogurile de HR pe care le citiți/apreciați.

1. Blogul lui Ian WelshThe Search for Mutual Success

Subiectele dezbătute sunt variate: de la strategiile pentru fidelizarea angajaților, la predicții despre viitorul funcției de HR, de la culturi organizaționale de succes la modul în care HR-ul se poate adapta într-un context în continuă schimbare.

2. Blogul lui Jeremy Unruh – 360 degree feedback

Despre feedback, dar nu numai. Despre generația Y, leadership în perioade de schimbare, tendințe în HR, stiluri extroverte și introverte de leadership etc.

3. Blogul scris de Rebecca Morgan – Grow Your Talent

Despre comportamente disfuncționale, despre ego și pericolele sale, despre bun simț și despre reputații organizaționale care trebuie îmbunătățite.

4. Blogul lui Joan Henshaw – Managing Employee Performance

Despre feedback-ul din discuțiile de performanță, despre utilitatea obiectivelor de performanță și despre modul în care putem utiliza rating-urile de performanță.

5. Blogul lui Janine Moon – Career Ownership is the new Career Development

Despre cariere dar nu oricum, cu responsabilitate și asumare. Despre inteligență emoțională (de la discurs la practică), despre interviuri și strategii pentru succes.

Voi ce bloguri/site-uri de HR citiți cu plăcere?

Data articol: iunie 24, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam