Secțiune susținută de

7 mari companii din România au intrat în marea finală Top WellBeing Employer

Portal HR \ Uncategorized \ 7 mari companii din România au intrat în marea finală Top WellBeing Employer

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei competiții, urmând ca, în data de 23 octombrie, la Marea Finală, să fie anunțați cei trei câștigători.

Finaliștii Top WellBeing Employer au fost anunțați azi, 20 septembrie, de către Irina Alionte, fondatorul Bodyshape Transformation Center, inițiatorul proiectului, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului, organizat la Complexul Sportiv National „Arcul de Triumf” de către Agenția Natională pentru Sport. Cei șapte finaliști au primit recunoaștere din partea oficialităților prezente la eveniment, printre care Premierul României, Marcel Ciolacu, Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, și Vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European, Victor Negrescu.

Top Wellbeing Employer of the Year este prima competiție din România care premiază companiile ce acordă cea mai mare atenție stării de bine a angajaților și a comunității în care activează.

Ne dorim să punem în lumina reflectoarelor cele mai bune acțiuni de wellbeing fizic, mental și emoțional pentru angajați, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a domeniului în România. Ritmul rapid în care ne desfășurăm viața, stresul la locul de muncă și lipsa de timp pe care tot mai mulți o invocăm atunci când vine vorba de sănătate și lipsa unei rutine de sport, își pun amprenta asupra calității vieții noastre. Tocmai de aceea ne-am dorit să punem în lumina reflectoarelor cele mai bune acțiuni implementate de companii pentru angajați, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a domeniului în România. Am fost foarte plăcut surprinși să vedem că la linia de start a concursului Top Wellbeing Employer of The Year s-au aliniat zeci de companii mari, foarte cunoscute, din industrii precum IT, banking, consultanță, transporturi și logistică, electrocasnice sau alimentară.

Am constituit un juriu format din șapte personalități de marcă – adevărați profesioniști în domeniile în care activează: Andreea Marin – personalitate media și promotor al vieții sănătoase, Marius Ghenea – antreprenor în serie & Business Angel, Larisa Iordache – campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Costin Tudor – CEO și fondator Undelucram.ro, Andra Pintican – fondator Școala de HR și Dr. Cezar Amititeloaie – un cardiolog nonconformist”, declară Irina Alionte, fondatorul centrului de transformare corporală Bodyshape Transformation Center și membru Romania Active.

Zeci de companii s-au înscris în competiție, iar, în semifinală, au intrat branduri cu nume sonore precum Nestle, PTC Eastern Europe și Zitec.

Gala de premiere Top Wellbeing Employer of The Year și anuntarea celor 3 mari câștigători va avea loc în data de 23 octombrie, la Hotel Marriott din București.

Câștigătorii vor fi recunoscuță în piață drept unii dintre cei mai apreciați angajatori pentru condițiile excelente de lucru pe care le oferă.

În Marea Finală vor fi acordate trei premii:

Locul 1 – Top WellBeing Employer of the Year

Locul 2 – Visionary WellBeing Employer of the Year

Locul 3 – Innovative WellBeing Employer of the Year

Juriul de specialitate va departaja în funcție următoarele criterii:

•          Viziunea companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților (maxim 20 de puncte)

•          Strategia pentru wellbeing-ul angajaților (maxim 20 de puncte)

•          Programe de wellbeing implementate în ultimele 12 luni (maxim 20 de puncte)

•          Impactul pozitiv în organizație, inclusiv modalități de monitorizare și măsurare (maxim 20 de puncte)

•          Inovația adusă în cadrul programelor de wellbeing implementate (maxim 20 de puncte)

Data articol: septembrie 20, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam