Hot Now

850 joburi pentru Juniori la nivel național și internațional în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți  

15 07 2019, Portal HR , Comenteaza, 1.036 afisari

Ești tânăr și îți cauți un job cool vara aceasta? Sau poate vrei să găsești un program de internship plătit care să te lanseze în carieră? Primul job este cel care te va forma ca profesionist și îți va oferi bazele necesare pentru a construi o carieră de succes.

850 de joburi și internship-uri te așteaptă în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți

în perioada 18 iun – 16 aug 2019 în orașe ca București, Iași, Timisoara, Cluj-Napoca, Brașov și la nivel internațional (Statele Unite ale Americii, Grecia, Turcia, India, Olanda și multe altele).

Principalul avantaj al evenimentului?

Fiind un eveniment care se desfășoară online, orice barieră geografică este eliminată. Procesul de aplicare este unul eficient, joburile putând fi accesate cu un singur click, iar aplicarea la job se face direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro

Vara aceasta la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți vor participa 38 de companii din diverse industrii care oferă oportunități de carieră atât în domenii tehnice, cât și non-tehnice – IT, Audit și Finante, Servicii & BPO, Bănci, Inginerie, Marketing etc.

Șansele de angajare ale tinerilor

Cele 850 de joburi disponibile se adresează candidaților din întreaga țară care au între 0 și 3 ani experiență.

Șansele de a găsi job-ul potrivit sunt foarte mari pentru candidații Juniori (absolvenți, studenți, candidați cu experiență sub 3 ani). 50% dintre companiile care au participat la studiul Piața forței de muncă în 2019 au declarat că plănuiesc să recruteze tineri care au până în 3 ani experiență profesională.

De asemenea, trei sferturi dintre angajatorii participanți la același studiu vor recruta între 3 și 10 interni anul acesta.

Ce companii participă?

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți adună la un singur loc cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companii dispuse să investească în tineri cu potențial.

30 de companii de top caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți. Dintre acestea amintim: Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, Bookster, Coca-Cola HBC România, Deloitte România, Digi | RCS RDS, Groupe Renault România, Intralinks, KAMBI, Kaufland România, Kellogg Company, KPMG România, Leoni Wiring Systems, Libra Internet Bank SA, Meda, Meli Melo Fashion, Nobel Automotive, ProCredit Bank, Schlumberger, TELUS International Europe, THE ACCESS GROUP, Ubisoft România, Veeam Software, Visteon, Vodafone România, AIESEC în România, BCR, Brainspotting, Catalyst Solutions, Cegedim Service Center, Concentrix România, Cărturești, GroupM, HeidelbergCement România, Karcher România, OTP Advisors, PwC România, Universum Events și Ziarul Bursa.

În secțiunea dedicată evenimentului, poți vizita profilele companiilor, joburile disponibile și poți aplica la ele doar cu câteva click-uri.

Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 16 august 2019 și sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter