Hot Now

86 de planuri de afaceri înscrise în competiția Fii T.A.Re!

28 05 2015, Portal HR , Comenteaza, 1.908 afisari

Pe 27 mai 2015, ora 23:59, s-a încheiat perioada de înscriere a planurilor de afaceri în concursul lansat de Academia de Studii Economice alături de Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare AroTT, compania de consultanță Loop Operations și CCDL Events and Training, în cadrul proiectului Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili.

Pe durata a 10 zile, pe platforma proiectului au fost încărcate 86 de planuri de afaceri, având o distribuție ce permite atingerea tuturor obiectivelor propuse în proiect, după cum urmează: București | 62 planuri; Ilfov | 6 planuri; Gorj | 3 planuri; Dolj | 7 planuri; Vâlcea | 3 planuri; Mehedinți | 3 planuri; Olt | 2 planuri; sub 25 de ani – 32 de participanți; peste 25 de ani – 54 de participanți.

Între 28 mai și 3 iunie, cele 86 de planuri de afaceri înscrise în competiție vor fi analizate pe baza grilei de evaluare disponibilă AICI, urmând ca în cursul zilei de 3 iunie 2015 să fie publicată lista celor 40 de câștigători. Evaluarea planurilor de afaceri va fi realizată de o comisie formată din reprezentanți ai mediului academic, financiar-bancar, ai patronatelor și ai mediului de business care susțin programe antreprenoriale. Lista completă cu membrii comisiei de evaluare va fi publicată în cursul zilei de astăzi pe site-ul proiectului.

În perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile București-Ilfov și Sud-Vest au fost provocați să conceapă idei inovatoare de afaceri pentru a obține finanțări de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut înscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/reședinta în București-Ilfov și Sud-Vest și și-au propus să lanseze ideea de afacere în una din cele 2 regiuni. Pe lângă cei 25.000 de euro oferiți pentru inițierea și dezvoltarea sustenabilă a business-ului, cei 40 de câștigători vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistență și mentorat de la manageri și antreprenori de succes din mediul de afaceri românesc.

Pentru a afla toate informațiile privind criteriile de eligibilitate și metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultați documentele disponibile AICI.

*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 și este implementat în regiunile București – Ilfov și Sud-Vest.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter