Hot Now

A 13-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane: online, 31 martie 2021, invitat special: Kevin Oakes

23 03 2021, Portal HR , Comenteaza, 361 afisari

O nouă ediţie a Galei HR Club vine să îi aducă în prim-plan pe profesioniştii şi liderii de HR care au implementat cu succes proiecte cu impact măsurabil asupra performanţelor angajaţilor şi culturii organizaţionale în ansamblu. Anul acesta, vom sărbători excelenţa în Resurse Umane tot în mediul virtual, pe 31 martie 2021, între orele 17:00-19:30.

În deschiderea Galei HR Club îl avem ca invitat pe Kevin Oakes, CEO & co-fondator i4cp (Institute for Corporate Productivity) şi autorul cărţii Culture Renovation™: 18 Leadership Actions to Build an Unshakeable Company, publicată în ianuarie 2021, care poate fi achiziţionată odată cu accesul la eveniment. În cadrul keynote speech-ului pe care îl va susţine, Kevin Oakes va împărtăşi concluzii-cheie şi practici inovatoare, cu rezultate demonstrate prin studii, care au avut un impact pozitiv asupra reînnoirii culturilor organizaţionale ale unor companii internaţionale de top.

Începând cu ora 18:00, vor fi anunţaţi câştigătorii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, ediţia 13. Competiţia din acest an se anunţă foarte strânsă: 34 de companii au depus 55 de proiecte la categoriile de Proiecte de Resurse Umane şi 10 candidaturi la categoriile de Management General. Cele mai multe proiecte – 17 – au fost înscrise la categoria Strategie de Resurse Umane, urmată de Formare & Dezvoltare, cu 13 proiecte.

Noutatea acestui an este reprezentată de introducerea a 2 categorii suplimentare de proiecte care reflectă evoluţia şi preocupările specialiştilor în Resurse Umane: Health & Wellbeing şi Digital HR, precum şi a unei categorii de Management General: Echipa de HR a Anului.

Proiectele înscrise în competiţie au fost analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club. Preşedintele juriului din acest an este Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand SEE & Country Head, Groupe Renault România. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au avut proiecte înscrise în competiţie. De asemenea, pentru al cincilea an consecutiv, reprezentanţii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor preocupaţi de nevoile şi valorile tinerilor care intră pe piaţa muncii.

Aşadar, vă aşteptăm la Gala HR Club miercuri, 31 martie 2021, începând cu ora 17:00. Lista completă a candidaţilor, componenţa juriului, detalii despre tarife şi alte informaţii se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: http://bit.ly/gala-hr-club-2021.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista Biz a lansat ediția a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din România aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanță în digital. Top Social Brands 2021 este o analiză unică a peisajului social media din România, care scoate în evidență noile tendințe în domeniu, inovațiile realizate de brandurile […]

Detalii

În România, KPMG a lansat cea de-a 6-a ediție a „Ghidului privind detașarea internațională a lucrătorilor”, care include informații detaliate despre modificările aduse de noua Directivă privind detașările internaționale în fiecare stat membru. Chiar dacă anul 2020 a schimbat radical mobilitatea internațională așa cum o știam, a adus și noi obligații în ceea ce privește […]

Detalii

Săptămâna aceasta, pe 9-11 iunie, are loc DevTalks Reimagined, cel mai amplu eveniment de tehnologie din România. Păstrând formatul de expo-conferință, evenimentul va reuni developeri, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie pentru a lua parte la o experiență complexă desfășurată pe parcursul celor 3 zile: o agendă cu 15 scene tehnice, susținută de peste […]

Detalii

Mai mult de trei sferturi dintre companii intenționează să-și perfecționeze / recalifice până la 25% din forța de muncă în următorii trei ani. Până la 5,7 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create în toată Europa până în 2030 ca urmare a investițiilor accelerate în domeniul digital și al sustenabilității, însă liderii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter