Hot Now

A 13-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane: online, 31 martie 2021, invitat special: Kevin Oakes

23 03 2021, Portal HR , Comenteaza, 191 afisari

O nouă ediţie a Galei HR Club vine să îi aducă în prim-plan pe profesioniştii şi liderii de HR care au implementat cu succes proiecte cu impact măsurabil asupra performanţelor angajaţilor şi culturii organizaţionale în ansamblu. Anul acesta, vom sărbători excelenţa în Resurse Umane tot în mediul virtual, pe 31 martie 2021, între orele 17:00-19:30.

În deschiderea Galei HR Club îl avem ca invitat pe Kevin Oakes, CEO & co-fondator i4cp (Institute for Corporate Productivity) şi autorul cărţii Culture Renovation™: 18 Leadership Actions to Build an Unshakeable Company, publicată în ianuarie 2021, care poate fi achiziţionată odată cu accesul la eveniment. În cadrul keynote speech-ului pe care îl va susţine, Kevin Oakes va împărtăşi concluzii-cheie şi practici inovatoare, cu rezultate demonstrate prin studii, care au avut un impact pozitiv asupra reînnoirii culturilor organizaţionale ale unor companii internaţionale de top.

Începând cu ora 18:00, vor fi anunţaţi câştigătorii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, ediţia 13. Competiţia din acest an se anunţă foarte strânsă: 34 de companii au depus 55 de proiecte la categoriile de Proiecte de Resurse Umane şi 10 candidaturi la categoriile de Management General. Cele mai multe proiecte – 17 – au fost înscrise la categoria Strategie de Resurse Umane, urmată de Formare & Dezvoltare, cu 13 proiecte.

Noutatea acestui an este reprezentată de introducerea a 2 categorii suplimentare de proiecte care reflectă evoluţia şi preocupările specialiştilor în Resurse Umane: Health & Wellbeing şi Digital HR, precum şi a unei categorii de Management General: Echipa de HR a Anului.

Proiectele înscrise în competiţie au fost analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club. Preşedintele juriului din acest an este Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand SEE & Country Head, Groupe Renault România. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au avut proiecte înscrise în competiţie. De asemenea, pentru al cincilea an consecutiv, reprezentanţii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor preocupaţi de nevoile şi valorile tinerilor care intră pe piaţa muncii.

Aşadar, vă aşteptăm la Gala HR Club miercuri, 31 martie 2021, începând cu ora 17:00. Lista completă a candidaţilor, componenţa juriului, detalii despre tarife şi alte informaţii se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: http://bit.ly/gala-hr-club-2021.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cu toate că telemunca are o reglementare în legislația noastră încă de acum aproape trei ani, Legea nr. 81/2018, dovedită extrem de utilă când, acum un an de zile, a venit un îndemn oficial, odată cu instalarea stării de urgență, la trimiterea angajaților să lucreze de acasă, acolo unde e posibil, legea are în continuare […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 14 aprilie, între orele 15:00 – 17:30, o nouă ediție CIO TALKS „Digital first. The new era of hybrid workplace”. Acest webcast explorează schimbarea de mentalitate pe care o generează noua normalitate a muncii de tip hibrid (WFH/WFO), dar și adaptarea spectaculoasă a strategiilor de business la noua realitate. […]

Detalii

Revista Biz, vocea originală și profesionistă a presei de business românești, aniversează un an de când oferă cititorilor newsletterul Biz Good News și acces la cele mai importante știri care prezintă mediul de afaceri din pandemie. Exact acum un an, în perioada în care trusturile de presă făceau trafic prezentând realitatea sumbră și deciziile controversate […]

Detalii

Ca lider, ca să transmiți și să creezi încredere, trebuie să ajungi, întâi de toate, la filonul tău de autenticitate și adevăr. Pentru asta este nevoie să îți asumi un proces de autoreflecție care să te reconecteze la tine și la ceilalți în mod onest. Iar asta cere curaj. La Erisma-Leadership Creativ creăm premisele pentru […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter