Hot Now

A 13-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane: online, 31 martie 2021, invitat special: Kevin Oakes

23 03 2021, Portal HR , Comenteaza, 891 afisari

O nouă ediţie a Galei HR Club vine să îi aducă în prim-plan pe profesioniştii şi liderii de HR care au implementat cu succes proiecte cu impact măsurabil asupra performanţelor angajaţilor şi culturii organizaţionale în ansamblu. Anul acesta, vom sărbători excelenţa în Resurse Umane tot în mediul virtual, pe 31 martie 2021, între orele 17:00-19:30.

În deschiderea Galei HR Club îl avem ca invitat pe Kevin Oakes, CEO & co-fondator i4cp (Institute for Corporate Productivity) şi autorul cărţii Culture Renovation™: 18 Leadership Actions to Build an Unshakeable Company, publicată în ianuarie 2021, care poate fi achiziţionată odată cu accesul la eveniment. În cadrul keynote speech-ului pe care îl va susţine, Kevin Oakes va împărtăşi concluzii-cheie şi practici inovatoare, cu rezultate demonstrate prin studii, care au avut un impact pozitiv asupra reînnoirii culturilor organizaţionale ale unor companii internaţionale de top.

Începând cu ora 18:00, vor fi anunţaţi câştigătorii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, ediţia 13. Competiţia din acest an se anunţă foarte strânsă: 34 de companii au depus 55 de proiecte la categoriile de Proiecte de Resurse Umane şi 10 candidaturi la categoriile de Management General. Cele mai multe proiecte – 17 – au fost înscrise la categoria Strategie de Resurse Umane, urmată de Formare & Dezvoltare, cu 13 proiecte.

Noutatea acestui an este reprezentată de introducerea a 2 categorii suplimentare de proiecte care reflectă evoluţia şi preocupările specialiştilor în Resurse Umane: Health & Wellbeing şi Digital HR, precum şi a unei categorii de Management General: Echipa de HR a Anului.

Proiectele înscrise în competiţie au fost analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club. Preşedintele juriului din acest an este Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand SEE & Country Head, Groupe Renault România. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au avut proiecte înscrise în competiţie. De asemenea, pentru al cincilea an consecutiv, reprezentanţii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor preocupaţi de nevoile şi valorile tinerilor care intră pe piaţa muncii.

Aşadar, vă aşteptăm la Gala HR Club miercuri, 31 martie 2021, începând cu ora 17:00. Lista completă a candidaţilor, componenţa juriului, detalii despre tarife şi alte informaţii se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: http://bit.ly/gala-hr-club-2021.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter