Hot Now

Adobe România, desemnat Best Employer în 2016 în studiul AON Hewitt, pentru al treilea an consecutiv

28 11 2016, Portal HR , Comenteaza, 1.988 afisari

Adobe România a fost desemnat Best Employer pentru al treilea an consecutiv în România, în categoria Medium Companies, conform studiului realizat anual de AON Hewitt. La studiu au participat 37 de companii cu 25,600 de angajați din care 13,400 de repondenți la sondaj.

„Studiul AON Hewitt este deosebit de important nu doar pentru a vedea cum ne plasăm în raport cu alte companii din România, ci și pentru a ne compara rezultatele proprii de-a lungul timpului. Am câștigat în ultimii trei ani titlul de Best Employer și asta validează faptul că avem un mediu de lucru sănătos și provocator, iar creșterea de la an la an a scorurilor obținute ne arată că ne dezvoltăm continuu în direcția bună. AON Hewitt BES este un studiu independent, realizat la nivel european după același standarde și proceduri, de aceea avem mare încredere în rezultatul său” – declară Cris Radu, Site Manager Adobe România.

Studiul realizat de AON Hewitt, intitulat „Best Employer Study” (BES) analizează nivelul de implicare al angajaților din trei perspective de comportament, luând în considerare răspunsurile anonime ale angajaților fiecărei companii. Cele trei comportamente analizate sunt ‘SAY’ – angajații care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucrează, în discuțiile cu prietenii, colegii sau clienții, ‘STAY’ -angajații care vor să rămână în companie pentru mai mult timp și care nu se gândesc să o părăsească și ‘STRIVE’ – angajații care depun un efort suplimentar pentru obținerea de rezultate pentru companie. Aceste comportamente pot fi influențate de gradul de satisfacție al angajaților pe anumiți factori, printre care sentimentul împlinirii, autonomia, resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputația angajatorului, atenția acordată angajaților, salariul, beneficiile, recunoașterea.

„Rezultatele studiului reflectă un feedback pozitiv pe care îl primim practic de la angajații actuali ai Adobe și având în vedere că ne creștem permanent echipa, este deosebit de important să știm că aceștia sunt motivați, dedicați, ca au un „engagement” bun cu organizația. Anul acesta am angajat peste 80 de ingineri software, iar anul următor ne propunem să creștem în continuare, în special în ariile de cloud computing și Big Data” – adaugă Cris Radu.

Printre avantajele care au contribuit la menținerea companiei în poziția Best Employer în ultimii 3 ani este faptul că echipele tehnice din Adobe România lucrează la proiecte interesante, recunoscute în lume, produse de top din Adobe la nivel global, precum și faptul că inginerii software din Adobe România nu fac suport și mentenanță, ci dezvoltă activ proiectele.

Studiul ia in calcul o mulțime de factori, dar consider că unul dintre cei mai importanți este satisfacția de a dezvolta proiecte cu impact global. Sigur că toate celelalte beneficii, salariile, atmosfera de lucru, recunoașterea muncii sunt importante, însă cred că proiectele la care lucrează echipele de aici sunt ceea ce ne diferențiază cu adevărat de alte companii. Nu este puțin lucru să știi că proiectul dezvoltat de echipa ta a câștigat un Emmy pentru tehnologie sau că are o cotă de piață de 98% în Statele Unite, cum este cazul Primetime Authentication. Și acesta este doar un exemplu de proiect care se dezvoltă exclusiv în Adobe România” – mai spune Cris Radu.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter